Ale Möller Trio

Musikföreningen CrescendoDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Foto PA Sandberg


Sveriges bästa och mesta multimusikant, grammisnominerade Ale Möller, möter Mats Öberg, pianisten och keyboardspelaren, som kan och spelar vad som faller honom in.
Trion fullbordas med Olle Linder ännu en multiinstrumentalist från den svenska folkmusikens elitserie.


Ale Möller bygger ett eget musiklandskap som är grundat på skilda musiktraditioner från många håll. Där rör han sig fritt, påhejad av sin egen nyfikenhet.. Få kan som Ale Möller skapa tokglädje både på och utanför scenen. Det är också ett uttalat mål hos denna musikant, en musikalisk berättare som jobbar mycket medvetet med det han gör.
Ale är multinstrumentalist som spelar allt från mandola, dragspel och flöjter, skalmeja och kohorn.


Pianisten, multi-instrumentalisten och kompositören Mats Öberg är kanske mest känd som halva Mats & Morgan, och han har spelat med alla från Frank Zappa till Carola. Detta musikaliska under började sin bana redan vid nio års ålder. Idag räknas han som en av landets främsta improvisationsmusiker.


Olle Linder spelar bas, trummor, mandola och alla möjliga slagverk.
Den stora fascinationen för latinamerikansk musik och rytmer har tagit Olle till Brasilien, Argentina och Uruguay olika länder många gånger där han har studerat och musicerat.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-06 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: