Menu

Giants Live Sweden 2017

Norrköping

Stadium Arena
lördag, 11 november 2017 kl:11:00

Tävlingen Världens Starkaste Man har sänts sedan 1977 på kanaler såsom ESPN och BBC, Strongman har under de senaste decennierna gått från en tävling där man testade utövare från olika kraftsporter till att bli en stor egen sport ”Giants Live” är den officiella kvalificeringsserien för Världens Starkaste Man. Vid varje Grand Prix så möts upp till tolv av världens största och starkaste män och gör upp i sex extrema grenar. Topp-3 från varje tävling får en biljett till Världens Starkaste Man.


Detta är ett event för hela familjen. Det kommer finnas en hoppborg, ansiktsmålning och många andra roliga aktiviteter för barnen! Man kommer att utse vem som har Sveriges starkaste nypor i Kalle Lane grip challange med fantastiskt fina priser till de tävlande! Giant killer armwrestling challenge är nytt för i år där man får träffa den absoluta Sverige eliten i armbrytning och pröva på sin armstyrka med tips och hjälp från landets främsta. Det är dessutom gratis att vara med och tävla!


Giants Live sänder alla sina tävlingar i HD över hela världen, och man når över 250 miljoner hushåll tack vare deras samarbete med TV-kanaler som Eurosport, Kanal 5 Storbritannien, TV 3 Norge, Eurosport Asia, Ukraina TV1, Canal Plus Polen och MTV3 i Finland.


Giants Live kan ni läsa mer om på den officiella hemsidan giantslive.se


Stadium Arena är en idrottsanläggning i Norrköping. Den invigdes i december 2008. Anläggningen har en friidrotthall och en baskethall samt en träningshall. Arenan används även för konserter. Den är hemmaarena för Norrköping Dolphins.

Baskethallen kan ta upp till omkring 3 500 åskådare, varav 2 600 på sittplatser. Friidrottshallen kan inrymma upp till 1 500 personer.

Datum / Tid

lördag, 11 november 2017 kl: 11:00

Plats

Norrköping, Stadium Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

10kr - 1900

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad