Menu

De bortglömda hjältarna

Norrköping

Teater Bråddgatan 34, 1:a Kammaren
onsdag, 12 februari 2020 kl:19:00

De bortglömda hjältarna, en pjäs om den andra halvan av jordens befolkning


"Det är inget speciellt med mig. Snarare tillhör jag den där massan, kollektivet av kvinnor som jobbar i något så sexigt som vård och omsorg. Låter jag bitter? Det är jag ibland faktiskt. Ni ska se en pjäs om en bitter människa. Grattis, vilken toppenkväll ni ska få!"


De bortglömda hjältarna är en pjäs som tar avstamp i den svenska vardagen. Den handlar om kampen för ett jämlikare och rättvisare samhälle och om att finna mod, hopp och ork i en tuff verklighet. De bortglömda hjältarna är en föreställning om den andra halvan av världens befolkning. Den halvan som arbetar dubbla pass för mindre lön, tar huvudansvar för hem och familj och någonstans ändå finner kraft att kämpa för något större.


Tage Granit är något så ovanligt som en fri teater som drivs av tre kvinnor som gör lite som de själva vill. Verksamheten drivs av ett socialt patos vilket gör att alla produktioner har ett starkt samhällsengagemang.


Föreställningens längd är 1 timme (utan paus)


Medverkande: Ulrika Lindberg, Anna Marking, Sebastian Sporsén


Vill du bli medlem i Riksteatern Norrköping och därmed få tillgång till Scenpasspriserna redan vid detta köp? Klicka på länken ovan och följ instruktionerna, det lönar sig.

Datum / Tid

onsdag, 12 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Norrköping, Teater Bråddgatan 34, 1:a Kammaren

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

140kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad