Menu

Measured moments

Norrköping

Teater Bråddgatan 34
torsdag, 27 april 2017 kl:17:00

En hyllad och humoristisk dansmonolog om kroppsspråk och sociala koder.


Hur begränsas vi människor utifrån kön, klass och färg? På vilket sätt formas vi in i mentala och fysiska mönster? Measured Moments är en tankeväckande dansföreställning som undersöker kroppens anpassning till historisk makt och rasistiska fördomar, och som testar hur sociala instruktioner och stereotypa föreställningar påverkar oss och vår omgivning. Är vi egentligen alla en del av ett mänskligt dressyrprogram?


Första akten: En dansföreställning om kroppsspråk och sociala koder. En renodlad föreställning i klassisk mening med musik av bland annat Lullatone, Tjajkovskij, Chopin och Bach.


Andra akten övergår i en guidad tur där publiken får följa instruktioner, dricka kaffe och prova sociala koreografier via sina smartphones och hörlurar, allt från era egna sittplatser. Det blir en lekfull upplevelse som handlar om hur vi påverkas av relationer och maktstrukturer, av instruktioner och av vår position i olika sammanhang.


OBS: Om du har smartphone och hörlurar, ta med dessa. De blir redskap som behövs för att ta del av andra akten. Begränsat antal hörlurar finns att låna.

Datum / Tid

torsdag, 27 april 2017 kl: 17:00

Plats

Norrköping, Teater Bråddgatan 34

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad