Saker att göra på Juldagen

Juldagen


onsdagen den 25 december 2019 - Juldagen är en av de verkligt stora högtidsdagarna, för många den allra största, inom kristenheten då man firar Jesus födelse. Enligt de flesta kristna samfund infaller juldagen den 25 december, enligt ortodox kristen tradition, den 7 januari. I de flesta länder är juldagen den dag då man firar jul mest, men till exempel i Finland och Sverige är de viktigaste traditionerna kopplade till julafton. I Sverige har juldagen fått en viktigare roll genom att man i många splittrade familjer då besöker den släktgren som inte deltar i julaftonens firande. En högtidlig mässa firas natten mellan julafton och juldagen. Många går till kyrkan på julottan.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Juldagsfesten 2019 på Louis De Geer
december
25
kl: 21:00
Norrköping, Louis De Geer,

Äntligen! Östergötlands STÖRSTA nattklubb är äntligen tillbaka! Mer er som gäster, räknar vi som vanligt med succé. För nionde året i rad återuppstår vårt älskade Palace för en natt. Vi bygger om Norrköping coolaste lokal, Louis De Geer, till en nattklubb som rymmer över 3000 personer. I nattklubben spelar Östergötlands främsta DJ:s, musiker och dansare. På club-golvet hittar vi bland annat Mr Dee med crew. På nostalgi-golvet finns regionens ledande liveband –...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook