Saker att göra på Juldagen

Juldagen


tisdagen den 25 december 2018 - Juldagen är en av de verkligt stora högtidsdagarna, för många den allra största, inom kristenheten då man firar Jesus födelse. Enligt de flesta kristna samfund infaller juldagen den 25 december, enligt ortodox kristen tradition, den 7 januari. I de flesta länder är juldagen den dag då man firar jul mest, men till exempel i Finland och Sverige är de viktigaste traditionerna kopplade till julafton. I Sverige har juldagen fått en viktigare roll genom att man i många splittrade familjer då besöker den släktgren som inte deltar i julaftonens firande. En högtidlig mässa firas natten mellan julafton och juldagen. Många går till kyrkan på julottan.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Juldagsfesten 2018 på Louis De Geer
december
25
kl: 21:00
Norrköping, Louis De Geer,

Östergötlands STÖRSTA nattklubb är äntligen tillbaka! För nionde året i rad återuppstår vårt älskade gamla Palace för en natt i Louis De Geer. 3000 glada gäster i Norrköpings coolaste lokal. Som vanligt räknar vi med succé och det är tack vare er våra fantastiska gäster! I nattklubben spelar DJ Peo Wahlin, Lalles Bodega, CRASH med flera. Bered er på en kväll full av live-akter, effektfulla happenings och givetvis en hel del överraskningar! Tidsschema 21.00 -...
Biljetter/Info

Bild på Juldagen - Live K27 - Arbis Nattklubb på Arbis Bar & Salonger
december
25
kl: 22:00
Norrköping, Arbis Bar & Salonger, Bredgatan 54

...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook