Menu

BOB HUND

Norrköping

Arbisteatern
torsdag, 12 november 2015 kl:20:00

Efter en sommar med magiska spelningar på festivaler som Roskilde, Malmöfestivalen och Popaganda presenterar Bob Hund idag höstens konsertdatum. Bandets mest omfattande turné på flera år.


Bob Hund har i sommar gjort magiska festivalspelningar inför publikhav på Roskildefestivalen, Malmöfestivalen och Popaganda som befäst deras status som ett av landets mest ikoniska band. De har varvat detta med små intima konserter nära publiken på orter som Barnens Ö, Hjo, Hammenhög och Ystad.


I höst ger sig Bob Hund ut på en turné som också den är av varierad natur. Bandet kommer att spela på såväl rockklubbar som konserthus. Det kommer att spelas på lånade instrument och tillsammans med symfoniorkestrar i Uppsala och Göteborg. Bob hund kommer att fira Helgen V. 48 storslaget med att ta över Konserthuset och bjuda in Göteborg i bandets värld.


Turnén visar upp bredd som är talande för Bob Hunds mångsidighet och eviga vilja att undersöka vad en rockorkester kan vara. Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.


Höstens turné, som är bandets längsta på många år, följer upp släppet av â?Dödliga Klassiker 3â? som kom i maj.


18-årsgräns. Ståplats.

Datum / Tid

torsdag, 12 november 2015 kl: 20:00

Plats

Norrköping, Arbisteatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad