Menu

FJK

Norrköping

Dynamo
torsdag, 10 februari 2022 kl:18:30

Forsslund, Jonasson Tolv och Klingström –
tre slipade musikvirtuoser bjuder in till musikfest
På 1980-talet bildades musikgruppen FJK. De spelade flitigt på Stockholmsscener, bl a Pelikan, och ansågs vara förnyare av svensk visa. Det blev succé när FJK spelade på Skulefestivalen dit de återkom under ett antal år. 1996 tog de ett gemensamt beslut om att göra ett uppehåll för att få möjlighet att musicera i andra sammanhang och konstellationer. Uppehållet varade bara 1 år(!), arrangörer och publiken ville annorlunda. Redan 1997 sammanstrålar de igen för några kortare sommarturnéer och så har det fortsatt.
När de sammanstrålar får publiken lyssna till gamla låtar som ”Fandango”, ” I rörelse”, ”Ormen” och givetvis nya låtar.


FJK bjuder publiken på fantastisk musikalitet, briljant stämsång och med en repertoar bestående av klassisk visa, evergreens, covers och givetvis eget material.


F – Anders Forsslund, sång och bas
J – Christer Jonasson, sång och gitarrer
K – Mats Klingström, sång och gitarrer


Torsdag den 10 februari kl. 19.30.
Plats: Dynamo Tunnbindaregatan 37.
OBS ingång från Bråddgatan 34.


Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

torsdag, 10 februari 2022 kl: 18:30

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160kr - 320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad