Menu

Ida Sand & band

Norrköping

Dynamo
torsdag, 31 mars 2022 kl:19:30

Foto: Josefine Bäckström


Ida Sand har gjort sig känd för sina personliga tolkningar av andras musik, inte minst den hyllade Neil Young-tributen ”Young at Heart”.
Hon har släppt sex album på den tyska labeln ACT (Naxos). Nya albumet Do You Hear Me Now? (2021) är hennes mest personliga produktion, då hon skrivit all text och musik.
Stilmässigt karaktäriseras soundet av kärleken till den rika myllan i skärningpunkterna mellan jazz, blues, soul och gospel, medan låtskrivarprocessen inspirerats av förebilder som Joni Mitchell, Carole King och Paul Simon.


Ida Sand har ett detaljrikt och delikat spel, en röst som engagerar och griper tag och därtill ett mästerligt, mäktigt band.


Ida Sand, piano, sång
Ola Gustafsson, gitarr
Jesper Nordenström, orgel
Per Lindvall, trummor
Thobias Gabrielsson, bas


Torsdag den 31 mars kl. 19.30 Plats: Crescendo i kulturkvarteret Hallarna Ingång från Bråddgatan nära hörnet av Kungsgatan


Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

torsdag, 31 mars 2022 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160kr - 320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad