Menu

Air Craft Big Band med solister

Norrköping

Dynamo
onsdag, 1 mars 2023 kl:19:30

AirCraft Big Band bildades 1984. Storbandet består av professionella musiker, musiklärare och fritidsmusiker med intresse av att utveckla och hålla storbandsmusiken levande. Bandet har genom åren mönstrat många av stadens duktiga musiker och musikelever från både kulturskola och musikgymnasium.
Air Craft Big Band har genom åren haft samarbete med många kända musiker och artister. Några namn som kan nämnas är: Svante Thuresson, Norrköpings egen världsstjärna tenoristen Nisse Sandström, tenoristen Bernt Rosengren, trombonisterna Nisse Landgren och Olle Holmquist, sångerskan och revyartisten Meta Roos, sångerskan Karin Lundin och sångaren Roger Pontare.
Kvällens solister är trombonisten Anders G Carlsson som tillhör den svenska eliten på trombon - spelar bl.a. med Cotton Club - och Isabelle Kongshaug, jazzsångerska och låtskrivare nyss hemkommen från Norgeturne med sitt band The Swede and the Sweet Swingers.
Plats: Dynamo Ingång från Bråddgatan i hörnet av Kungsgatan.

Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

onsdag, 1 mars 2023 kl: 19:30

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad