Menu

Eric Bibb

Norrköping

Dynamo
onsdag, 17 april 2024 kl:19:00

ERIC BIBB NOMINERAD TILL EN AMERIKANSK GRAMMY 2024
Den i Sverige bosatte i New York födde bluesartisten och singersongwritern Eric Bibb som är ett av den internationella jazz- och bluesvärldens största namn i dag är nominerad i kategorien Best Traditional Blues Album för sitt senaste album RIDIN´ som hade release på vårkanten här i Sverige.
RIDIN´ är producerad av den brittiske musikproducenten Glen Scott för den svenska labeln Repute Records AB som är baserad i Stockholm.
Bibb har sedan tidigare varit nominerad till amerikanska Grammy Awards vid flera tillfällen och han har tilldelats mängder av andra utmärkelser som tex ”Blues Act of the Year” vid Jazz FM Awards i London och ”Årets Akustiska Album” vid The Blues Foundation Awards i Memphis En av de senaste utmärkelserna är de tyska skivrecensenternas pris.
I början av februari reser Eric till prisceremonin för Grammy i Los Angeles och han fortsätter sedan till en större turné i Australien innan han kommer till Crescendo 17 april.

Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.



Eric Bibb
2024-09-04 19:00:00
Blandat, LYCKSELE, Medborgarhuset, Aspen



Eric Bibb
2024-09-06 20:00:00
Blandat, VILHELMINA, Nöjesgården



Eric Bibb
2024-09-21 19:30:00
Blandat, DALUM, Hermans lada

Datum / Tid

onsdag, 17 april 2024 kl: 19:00

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 390

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad