Menu

Jump4Joy

Norrköping

Dynamo
onsdag, 3 april 2024 kl:19:00

Foto: Pelle Piano
Jump4Joy är en unik grupp som du inte får missa. Du kan se dem som en konsert, ett dansevenemang, en teaterpjäs, en varietéföreställning eller som en härlig utekväll med ett liveband på klubben. Var beredd på något utöver det vanliga. De beskriver konceptet som ”energisk musikunderhållning med tydliga New Orleans-influenser”, och har gjort över 3000 föreställningar med stående ovationer i Paris, Moskva, London, New Orleans, Berlin och Helsingfors.
Gruppen leds av Ulf Sandström och Bo Gustafsson. Ulf är en lysande pianist och en själfull sångare, men framför allt en storartad underhållare. Hans surrealistiska humor och flerspråkiga förmåga skapar en magisk stämning som kommer att fängsla dig. Bo är en fantastisk tenorsaxofonist. Han frambringar ren musikalisk energi med sin sax, sin röst och sitt slagverk, från första ton till det sista extranumret. Hans utstrålning på scenen är enormt underhållande i sig. Ulf och Bo har spelat tillsammans i över 25 år, vilket har gjort dem extremt samspelta och gett dem en svårslagen improvisationsförmåga – deras musikaliska samspel förnyas varje gång de uppträder.
Trummor Kjell Gustafsson och bas Surjo Benigh.
Onsdag den 3 april kl. 19.00
Plats: Dynamo
Ingång från Bråddgatan i hörnet av Kungsgatan
Entré 290 kr. Medlemmar 230kr. Stud. 80 kr.

Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

onsdag, 3 april 2024 kl: 19:00

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 290

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad