Menu

Kathrine Windfeld Sextett

Norrköping

Dynamo
lördag, 13 april 2024 kl:19:00

Kathrine Windfeld Sextet har snabbt etablerat sig som en av Skandinaviens främsta nya kompositörer och arrangörer inom jazz.
The Guardian (UK) beskriver Windfelds kompositioner som en sällsynt kombination av kraft och elegans: en färgstark blandning av sofistikerade harmoniska passager, fysiska grooves och poetiska ballader i explosiva arrangemang.
Windfelds handplockade sextett av virtuosa musiker från Skandinavien och Polen framför hennes kompositioner med både elegans och entusiastisk drivkraft. Hornsektionen växlar mellan tight och medryckande ensemblespel och starka, personliga soloinsatser.
Gruppen har precis släppt sin debutskiva ALDEBARAN i början av mars 2024.
Tomasz Dabrowski – Trumpet, Hannes Bennich - Alt- & sopransaxofon, Marek Konarski – Tenorsaxofon, Kathrine Windfeld – Piano & kompositioner, Johannes Vaht – Kontrabas och Daniel Sommer - Trummor

Rockklubben Dynamo är en av Norrköpings pärlor för livemusik . Naturligtvis finns full servering med käk och starkdrycker, och du kan avnjuta stjärnor från både Sverige och utlandet. I dagsläget är detta Norrköpings enda rockklubb och vi samarbetar med åtskilliga stora arrangörer för att erbjuda ett schysst utbud. Salongen, utanför konsertsalen, är också en skön lokal i sin egen rätt. Skön stämning är lätt att skapa här, och det arrangeras alltifrån bluesklubbar, ståuppshower och föreläsningskvällar.

Datum / Tid

lördag, 13 april 2024 kl: 19:00

Plats

Norrköping, Dynamo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad