Menu

PIPPI LÅNGSTRUMP

Norrköping

Flygeln
söndag, 11 september 2016 kl:16:00

Följ med när Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång, musik, dans, spänning och massor av skratt för hela familjen.
Nu är det äntligen dags för Stage Fantasy Produktion AB att presentera årets turnerande familjeföreställning. Efter tidigare succéer som Emil i Lönneberga, Saltkråkan och Peter Pan är det dags att ge plats för världens starkaste tjej, Pippi Långstrump!
Den första boken om Pippi kom i november 1945 och i år fyller hon således hela 70 år. Detta firar vi med att sätta upp en föreställning som baseras på Astrid Lindgrens originalmanus Pippi Långstrump flyttar in.
När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla blir grannbarnen Tommy och Annika både nyfikna och förvånade. Hon har en häst på verandan och en egen apa! Det blir spännande värre med poliser och dessutom en Prussiluska som inte tycker att en liten flicka som Pippi kan klara sig själv. Pippi och hennes vänner bjuder på en musikalisk teaterföreställning fylld med sång, dans och en massa härligt bus. Allt enligt Astrid Lindgrens klassiska originalmanus.
Regi: Kålle Gunnarsson

Rekommenderad från 2 år

Längd: Ca 2h inkl. paus

Handikapplats bokas genom Turistbyrån, tel: 011-155100 eller genom Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070

Datum / Tid

söndag, 11 september 2016 kl: 16:00

Plats

Norrköping, Flygeln

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad