Menu

Aurora: The Weight of a Shadow (NORRKÖPING)

Norrköping

Hallarna (1:A Kammaren)
fredag, 28 januari 2022 kl:18:00

En gotisk rockföreställning


Den unga flickan Aurora har hamnat i djup sorg och därmed fastnat i en mystisk, mörk och gotisk slottsträdgård på kullen i staden Erville. Hennes enda följeslagare är en ond, maskerad gestalt som säger till Aurora att hon alltid kommer att vara bunden till trädgården, även om hon försöker fly. Därför gömmer sig Aurora i rädsla. Inga stadsbor vågar ens gå in till trädgården - förrän en dag, när en pojke, Oliver, passerar och av misstag möter Aurora bakom portarna.


Under tiden har en grupp av människor från staden samlats för att lösa mysteriet uppe i slottsträdgården. Med mystiska handskrivna papper från en sönderriven dagbok lägger de pusslet en gång för alla.


Aurora är en extraordinär rockföreställning, animerade filmsekvenser och en livekonsert i ett. Med inspiration från Tim Burtons filmer och Danny Elfmans musik startade det svenska bandet Nocean sitt tredje albumprojekt och skrev musiken efter den fiktiva historien som ett konceptalbum. Musiken är modern, melodiös hårdrock/metal med filmiska/symfoniska inslag. Musikalbumet släpptes digitalt (Spotify etc.) och fysiskt den 29 oktober 2021.


Medverkar gör även Mikaela Pålsson på gästsång.


Språk: Svenska (musikens texter är på engelska)


Familjeföreställning/rekommenderad från 10 år


Läs mer på www.noceanofficial.com


OBS ändrad lokal till 1:a kammaren (fortfarande Hallarna)
___________________________________________________________
ÖVRIG INFO:


För allas trygghet kommer vi att kräva covidbevis (vaccinationsbevis) med legetimation oavsett publikmängd på våra föreställningar (även om det är färre än 100 personer i publiken). Observera att ni som av medicinska skäl inte kan ta vaccinet kommer in mot uppvisat läkarintyg. Covidbevis skaffar du på www.covidbevis.seoch du behöver ha tagit två doser senast två veckor innan föreställningen.


Uppdatering 11 januari: Vi kommer följa de restriktioner som finns - dvs inte sälja fler biljetter än att minst 1 meters avstånd kan hållas mellan varje sällskap, som max får uppgå till 8 personer per sällskap.  Känner du dig sjuk - stanna hemma. Ta gärna ett hemtest från apotek innan evenemanget för säkerhets skull.


Vi tillåter ej längre avbokning/återköp av biljetter där biljettinnehavare saknar covidpass. Dessa biljetter gick att avboka fram till 1 januari 2022. Enligt distansköpslagen är biljetter till kulturarrangemang bindande. Ombokning till annan föreställning med samma namn/titel är tillåtet fram till dagen innan föreställningens datum. Biljetterna går att sälja vidare till andra om man inte själv kan gå.


Ledsagare går in gratis. För att boka rullstolsplats, maila contact snabel-a noceantheband punkt com


Rekommenderad från 10 år, men barn under 13 år rekommenderas ha hörselskydd.


***OBS!***
* Det är mycket viktigt du har laddat ner ditt vaccinationsbevis innan du kommer till evenemanget.
* Vaccinationsbevis har utgångsdatum. Tänk på att verifiera innan besöket att det vaccinationsbevis du redan har laddat ned är giltigt. Om det inte är giltigt behöver du ladda ner ett nytt på samma sätt som innan för att få ett nytt utgångsdatum.
* Kom ihåg att du ska ha både biljett, giltigt vaccinationsbevis samt legitimation redo när du når entrévärdarna.

Datum / Tid

fredag, 28 januari 2022 kl: 18:00

Plats

Norrköping, Hallarna (1:A Kammaren)

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140kr - 190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad