Menu
A36, Broder John, Nicole Sabouné och DJ Seinfeld till Åre Sessions - årets första musikfestival

A36, Broder John, Nicole Sabouné och DJ Seinfeld till Åre Sessions - årets första musikfestival

9 feb kl: 09:00

Mellan den 28 april och 1 maj 2022 är musik/-och skidfestivalen Åre Sessions tillbaka igen! Inte nog med att restriktionerna idag upphävs så kan det även konstateras att Åre Sessions blir den första riktiga musikfestivalen att äga rum sedan pandemin slog till i Sverige. Idag släpps även fyra nya heta akter till lineupen: A36, Broder John, Nicole Sabouné och DJ Seinfeld.

Åre Sessions har tidigare släppt tunga svenska storfavoriter och internationella succéer: Thåström, Miriam Bryant, The Hellacopters Mona Masrour, BENEE (NZ) och TSHA (UK). Idag fylls listan på med fyra av de mest intressanta svenska artisterna just nu: hiphop-sensationen A36, hiphop-pionjären Broder John, indiefavoriten Nicole Sabouné och den internationellt kända DJ Seinfeld. Fler namn tillkommer.

- Att vi kommer med en extraboost av goda nyheter idag känns så satans kul! Restriktionerna försvinner och vi adderar fyra heta artistnamn på lineupen till den första riktiga musikfestivalen på två år. Vi är inte klara än heller, mer kommer!, säger Julia Bergström, med i arrangörsgruppen för Åre Sessions.

Om Åre Sessions:
Med det succéartade upplägget att besökarna får en festivalbiljett på köpet av liftkortet, har man under sina tidigare upplagor lockat runt 10 000 besökare varje år. Med fokus på att boka den nordiska musikscenens främsta namn har Åre Sessions lyckats bli ett hett namn i musiksverige under de få år som festivalen har varit aktiv.


Lineup (fler tillkommer):
Thåström
Miriam Bryant
The Hellacopters
A36
Benee (NZ)
Dj Seinfeld
TSHA (UK)
Nicole Sabouné
Mona Masrour
Broder John

Mer info om festivalen finns på www.aresessions.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad