Menu
AGATON BARSK - NY SKRÄCKFYLLD LJUDBOKSSERIE LAGOM TILL HALLOWEEN FÖR DEN MODIGE

AGATON BARSK - NY SKRÄCKFYLLD LJUDBOKSSERIE LAGOM TILL HALLOWEEN FÖR DEN MODIGE

20 okt kl: 12:30

Den prisbelönta far- och dotterduon Josefine och Staffan Götestam, veteraner inom barnunderhållning, lanserar sin fjärde ljudboksserie för barn; Agaton Barsk - en serie spökhistorier för den modige.

Professor Barsk levde i slutet av 1800-talet och är professor i spökerier och den skickligaste spökforskare som någonsin funnits. Vi får en exklusiv inblick i Professor Barsks dagbok och får följa med på spökforskaruppdrag som tar oss till kusliga platser som kyrkogårdar och gamla ruiner där vi får möta skrämmande antagonister; farliga kattdjur och spöklika andeväsen. 

  ”Det kan vara kul att bli lite skrämd på låtsas! Med mystik och humor vill vi att berättelserna ska ge lyssnaren spöklika rysningar. I fantasin, i ett eget ljudrum med röster, musik och ljudeffekter kan allting hända…” - Staffan Götestam

Staffan Götestam är och har länge varit en viktig barnkulturpersonlighet med succéer som sagolekhuset Junibacken, barnkulturhuset Funnys Äventyr i Malmö, ett stort antal teaterdramatiseringar och produktioner av Astrid Lindgrens böcker och bokserierna Funnys Äventyr och topplisteaktuella Humlan Djojj. Han har tillsammans med Josefine byggt upp ett ljudboksuniversum med dramatiserade berättelser för barn med över 249 miljoner lyssningar. Staffan skriver och läser in berättelserna och Josefine står för ljud- och musikproduktionen och ligger bland annat bakom Humlan Djojjs omåttligt populära visor.

Agaton Barsk släpps 22 oktober på streamingplattformar som Spotify, Apple Music, Youtube Music, Storytel, Bookbeat och Nextory.

@sagorforbarn | #sagorförbarn

För mer information:
Naira Abdel-Halim, Projektledare
naira.abdel-halim@sonymusic.com
+46(0)73-088 57 79

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad