Menu
Akon ger sig ut på turné – intar Annexet i Stockholm

Akon ger sig ut på turné – intar Annexet i Stockholm

5 feb kl: 11:00

Akon, den internationellt hyllade artisten och producenten ger sig ut på sin efterlängtade turné "THE SUPERFAN TOUR UK & EUROPE 2024". Med en imponerande karriär och en rad framgångsrika hits under sitt bälte, kommer nu Akon äntligen tillbaka till Sverige för ett stopp i Stockholm den fredag den 10 maj på Annexet. Detta vill du inte missa!

Biljettsläpp fredag 9 februari 10:00 via LiveNation.se!

AKON är en prisbelönt senegalesisk-amerikansk artist, sångare, producent, entreprenör, och skådespelare. Akon blev internationellt känd i början av 2000-talet med hits som "Locked Up" och "Lonely" från hans debutalbum "Trouble". AKON är grundare av tre stora skivbolag - Konlive, Konvict Kulture och KONVICT Music - som har som varit startskottet för globala artister som T-Pain, Lady Gaga och Kardinal Offishall. Under över två decennier har han sålt över 35 miljoner album världen över, fått fem Grammy-nomineringar, släppt 45 Billboard Hot 100-låtar och medverkat i över 300 låtar för ikoner som Michael Jackson, David Guetta, Gwen Stefani, Lil´ Wayne och Eminem.

Hans många utmärkelser inkluderar en American Music Award för "Favorite R&B Male Artist;" tre World Music Awards för "Best Selling African Artist," "Best Selling Internet Artist" och "Best Selling R&B Male Artist;" en Billboard Music Award för "Artist of the Year;" och en plats i Guinness rekordbok som den mest sålda artisten för ringsignaler. Han är den första soloartisten i historien att nå de två översta platserna på Billboard Hot 100.

Datum 2024
Fredag 10 maj – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 9 februari klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad