Stäng reklam
Menu
Albumaktuella Movits! ger sig ut på vinterturné – premiär i Malmö den 13 december

Albumaktuella Movits! ger sig ut på vinterturné – premiär i Malmö den 13 december

11 okt kl: 10:00

Idag avslöjar Movits! att de ger sig ut på en efterlängtad vinterturné som följer releasen av deras åttonde album “Kallax Cargo”, som släpps den 8 november. Luleå-trion, kända för att blanda energisk hiphop med intensiva blåsinstrument, ger sig ut på vägarna där startskottet går i Malmö den 13 december.

Biljetterna släpps den 14 oktober och finns tillgängliga via LiveNation.se

Med över 15 år på scen har Movits! cementerat sig som en av Sveriges mest dynamiska liveakter. Genom sin unika mix av svängiga blåsriff, dansanta beats och skarpa, samhällsreflekterande texter, har de fångat en lojal publik både nationellt och internationellt.?


Det nya albumet “Kallax Cargo”, som släpps via bandets egen etikett Antarktis Records, bjuder på flera musikaliska överraskningar och förnyad inspiration. Albumet inkluderar samarbeten med välkända namn som Molly Hammar, Timbuktu, Mattias Alkberg, Johan Airijoki och Linnea Henriksson. Publiken kan se fram emot en show fylld med nya låtar som “99 Fel”, “Himlen över Svartöstan” och “Bomber”, tillsammans med klassiker från deras breda repertoar.

Bandet hälsar: ”Ska bli så kul att komma ut och spela igen, speciellt nu i samband med nya skivan. Kommer bli en jävla dragkamp för att få ihop en setlist som inte blir för lång, haha. Nämen skämt o sido, vi gör ju musik för att framföra den live o nu är det daxx igen!”


Turnéplan:
13 december – Malmö, Moriska Paviljongen
14 december – Stockholm, Slaktkyrkan
25 december – Luleå, Kulturens Hus
20 februari – Uppsala, Katalin
21 februari – Göteborg, Pustervik
22 februari – Norrköping, Arbis
28 februari – Lund, Mejeriet

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad