Menu
Albumaktuella R&B-sångaren Santino Le Saint till Sverige

Albumaktuella R&B-sångaren Santino Le Saint till Sverige

30 mar kl: 10:24

Med sitt kritikerhyllade album ”Rage of Angels” från 2020 och hits som ”Dopamine” och ”Cigarettes & Alcohol” slog Santino Le Saint igenom stort på den engelska musikscenen. Nu är den Brixton-baserade R&B-sångaren aktuell med sitt andra album Beautiful Disaster” och ger sig ut på turné. Den 16 maj kommer han till Obaren i Stockholm. Dörrar 19:00, fri entré!

24-åriga Santino Le Saints solokarriär tog fart strax efter grundandet av musikkollektivet Cloud X som han startade med vännerna och musikerna David Dabieh and Benjamin Cross. Tillsammans skapade trion Santinos debut-EP ”CLOUD 304” som släpptes 2017. Därefter spåddes han en ljus framtid inom musiken.

2020 släpptes debutalbumet ”Rage of Angels” med låtar som ”Bullet With My Name On It” och ”Maria Don’t Call Me” som båda samlat på sig miljontals streams på Spotify. Albumet fick hyllande recensioner från flera håll runtom i världen och hans talang för att skriva låttexter som vågar visa sårbarhet har gett honom en hängiven fanskara som bara fortsätter växa.

I slutet av 2021 släpptes det efterlängtade albumet Beautiful Disaster” – ett R&B-album med rockinfluenser, med spår som ”Love, Drugs, Anarchy” och ”Best Day of My Life”. Upplyft av musikplattformar som COLORS, Notion, BBC Radio 1Xtra, Complex samt positiva recensioner från magasin som Vogue Italia och Wonderland med fler så väntas Santino Le Saint nå nya nivåer.

Nu är han redo att ta med sig det hyllade albumet på turné, med ett stopp i Sverige. Missa inte din chans att se honom live i Stockholm, när han intar scenen på Obaren den 16 maj. Fri entré!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad