Menu
ALBUMAKTUELLA SG LEWIS TILL SVERIGE 2023

ALBUMAKTUELLA SG LEWIS TILL SVERIGE 2023

14 nov kl: 11:00

SG Lewis är inte bara en av musikvärldens mest eftersökta producenter utan numera också en artist i sin egen rätt. Efter det kritikerrosade debutalbumet ’times’ (2021) har han fortsatt sin resa mot toppen med singlar som ’Vibe Like This’ med Ty Dolla $ign och Lucky Daye och nu senast Tove Lo-samarbetet på ’Call On Me’. Fredagen den 17 mars tar SG Lewis med sig sin smittsamma disco till Slaktkyrkan. Biljetter släpps fredagen 18 november kl 10.00 via livenation.se.

Idag hörs blinkningar till discomusik överallt på topplistorna men för den brittiska producenten och artisten SG Lewis är kärleken till 70-talets glittrande basgångar allt annat än ny. Visionen att gifta klassiska discoelement med house, pop och R&B har nämligen varit ett av Lewis signum ändå sedan han gjorde entré på scenen för ungefär ett decennium sedan. Elton John, Nile Rodgers, Dua Lipa, Clairo, Khalid, Dave, Robyn – listan på prominenta artister han samarbetat med går att göra betydligt längre men dessa är några av namnen som han strösslat sin oemotståndligt svängiga magi på. Idag fokuserar han främst på sin egen karriär och tajmningen kunde knappast vara bättre. SG Lewis hedonistiskt livsglada hyllning till en ljusare tid har väl aldrig behövts mer än precis nu.

SG Lewis har inte legat på latsidan efter framgångarna med det hyllade debutalbumet ’times’ från 2021. Hela 5 låtar har hittills släppts – alla hämtade från det kommande dubbelalbumet ’AudioLust & HigherLove’ som kommer att släppas i januari 2023. Ett släpp som kommer att följas av ett omfattande turnerande för den brännheta Lewis. Den 17 mars stannar hans discomaskin till på Slaktkyrkan för att injicera lite välbehövlig glädje i Stockholm.

Biljetter
Biljetter släpps fredagen 18 november kl 10.00 via livenation.se.

Exklusivt förköpserbjudande för Live Nation-medlemmar startar torsdag 17 november kl 10.00. Bli medlem via livenation.se.

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se.

Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att

du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad