Menu
Albumaktuella Thirty Seconds To Mars åker på världsturné – ett stopp i Sverige!

Albumaktuella Thirty Seconds To Mars åker på världsturné – ett stopp i Sverige!

9 nov kl: 15:05

Idag, när han klättrade på Empire State Building i New York City, meddelade den Oscarsbelönade skådespelaren Jared Leto att Thirty Seconds To Mars åker ut på sin omfattande världsturné Seasons 2024 World Tour. Det blir bandet största headline-turné på över 5 år och den 1 maj har turen kommit till Sverige när de intar Hovet i Stockholm!

Biljetter släpps den 17 november klockan 10:00 via LiveNation.se
Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar 16 november klockan 10:00 och är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp.

Frontmannen Jared Leto åstadkom en historisk bedrift när han fullbordade den första klättringen någonsin av Empire State Building. Leto förklarar att han varit fascinerad av det otroliga landmärket sedan han var barn: ”The building is a testament of all the things that can be done in the world if we put our minds to it, which is largely the inspiration behind our most recent album, It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day.”

Turnén startar i Latinamerika för flera festivaluppträdanden och åker sedan vidare till Europa för totalt 28 konserter i Storbritannien, Nederländerna, Belgien, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark, Polen, Slovakien, Tjeckien, Ungern, Österrike, Frankrike, Schweiz, Italien, Spanien och Portugal. Bandet tar sig sedan till Nordamerika för att fortsätta turnén.

Det multiplatinasäljande bandet Thirty Seconds To Mars består av bröderna Jared och Shannon Leto, som nu är högaktuella med sitt sjätte album ”It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day”, som släpptes 15 september. Albumet representerar en ny era för bandet, en som inte bara utforskar de mörkare sidorna av den mänskliga upplevelsen utan även hoppet. Det är en gripande påminnelse om att även inför till synes omöjliga hinder, finns det fortfarande något vackert att hitta i världen. Singeln ”Stuck” debuterade officiellt som nummer 1 på Alternative Radio Chart och hamnade snabbt på topp 10 i Italien, vilket markerade den snabbaste listklättringen i bandets karriär.

Missa inte Thirty Seconds To Mars på Hovet i Stockholm den 1 maj! Vi längtar!


Datum 2024
1 maj – Hovet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps den 17 november klockan 10:00 via LiveNation.se
Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar 16 november klockan 10:00 och är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp


Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.
Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).


Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad