Allt För Hälsan - En Skön Spark I Baken!

Allt För Hälsan - En Skön Spark I Baken!
4 nov kl: 14:20

Allt För Hälsan - En Skön Spark I Baken!


Årets Allt för Hälsan - den stora livsstilsmässan inom hälsa - har ett minst sagt maxat program. Spännande föreläsningar med kända profiler, prova på-pass inom träning och yoga, en alkoholfri bar med DJ och ett helt nytt område med fokus på Aktiva barn är bara ett par exempel på allt du kan uppleva.
Välkommen till Allt för Hälsan på Stockholmsmässan 8-10 november om du vill ha en "skön spark i baken"!

Här är några av höjdpunkterna på Allt för Hälsan 2019:

Wake-up call!
Allt för Hälsan kickstartar med ett skönt yogapass lett av Josefine Bengtsson, följt av ett sprudlande danspass tillsammans med Shake It!. Den 8 november kl 08:30 på entrétorget.

Pratbubblan
Allt för Hälsans hjärta och huvudscen Pratbubblan har ett fullspäckat program från öppning till stängning. "Tacksamhet med Kristin Kaspersen", "Peter Jihdes liv med diabetes", Terese Alvéns bok "Rörelserik" och "Bli återhämtningssmart med Henrik Fexeus" är bara några av alla spännande programpunkter.

Aktiva Barn
På detta nya fokusområde för hela familjen varvas spännande föreläsningar med kul aktiviteter som hinderbana, slackline, dans och yoga.

Yogastudion och Yogomove
I Yogastudion kan du prova på olika slags yoga - vinyasa, yinyoga, skrattyoga med mera - ­oavsett om du är nybörjare eller erfaren.
Yogomove är ett heldagskonvent lördag 9 november med fem olika yoga- och träningsklasser. Hit krävs separat biljett.

Aktivitetslabbet
I Aktivitetslabbet kan du fylla på med massor av träningsinspiration! Föreläsningar varvas med tränings- och fitnesspass. Bland profilerna som dyker upp märks fystränaren Kristian Thalin, youtubern Viktor Klemming, Biggest Loser-tränaren Pischa Strindstedt och hälsoprofilen Leila Söderholm.

SKAKE IT!
Ett svenskt träningskoncept som fokuserar på träning med glädje. SHAKE IT! håller dagligen i två dansinspirerande pass på Aktivitetslabbet med massor av glädje och energi.

Runners Corner
Bli en bättre löpare och hitta löparglädjen med hjälp av Urban Tribes. I Runners Corner kan du delta i workshops med fokus på löpteknik, styrka och rörlighet.

Reload Bar
Förra årets favorit är tillbaka: Reload Bar, i samarbete med sommelieren och bartendern Richard Man. Denna gång blir det nya smarriga recept på alkoholfria drinkar som går att köpa i baren tillsammans med något gott att äta - medan du lyssnar till sköna beats från vår hus-DJ Micke.

ZumbaSöndag
Allt för Hälsans sista dag bjuder på rejält drag då tvillingarna Jenny och Jessica Warodell, även kallade JWow Twins, leder två zumbaklasser på entrétorget! Alla oavsett erfarenhet kan vara med och skaka höfter till heta latinska rytmer.

På Allt för Hälsans hemsida kan du läsa mer om detta och allt annat som händer!

Du kommer väl på Allt för Hälsans pressfrukost 8 november kl 09.00!
Anmälan görs i samband med ackrediteringsansökan, se hemsidans pressflik.

Allt för Hälsan pågår 8-10 november på Stockholmsmässan i Älvsjö. Med fokus på träning, kost, yoga och återhämtning kan du testa olika tränings- och yogapass tillsammans med kända profiler, samt träffa och lyssna till experter, aktuella författare och träningsprofiler.

För mer information kontakta:

Kristin McKechnie, kristin.mckechnie(Snabel)stockholmsmassan.se, 08-749 97 33
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Idag Släpper Celine Dion Albumet Courage
PRESS
15 nov
kl: 17:50

Idag Släpper Celine Dion Albumet Courage

Idag släpper världsstjärnan Celine Dion albumet "Courage" - lyssna här. Albumet innehåller 16 låtar med en fantastisk mix av powerballader och upptempolåtar. Albumet släpps även i en deluxe-utgåva som innehåller ytterligare fyra spår. Det är sex år sedan Celine Dion senast släppte ett album på engelska, "Loved Me Back To Life" gavs ut 2013. Den nya videon för titelspåret...

Bild på Francesco Gatto Vinner Skapa-Priset På 500 000 Kronor För  Elypta - Ett Kit För Att Upptäcka Återfall I Cancer
PRESS
15 nov
kl: 14:20

Francesco Gatto Vinner Skapa-Priset På 500 000 Kronor För Elypta - Ett Kit För Att Upptäcka Återfall I Cancer

Sent igår kväll stod det klart att uppfinnaren Francesco Gatto från Stockholm vinner SKAPA-priset på 500 000 kronor för sin uppfinning Elypta som är ett diagnostiskt kit för att upptäcka återfall i cancer. I kategorin SKAPA talang - ett pris som går till unga innovatörer, prisades uppfinningen Mimbox som återvinner tvättvattnet från tvättmaskiner, uppfunnen av Isabella Palmgren,...

Bild på Nu Finns All Musik Till Kritikerrosade Serien "älska Mig" På Spotify
PRESS
15 nov
kl: 14:00

Nu Finns All Musik Till Kritikerrosade Serien "älska Mig" På Spotify

Viaplays originalserie Älska mig, skriven och regisserad av Josephine Bornebusch, har hyllats av både media och publik. I fredags var det tyvärr säsongsavslutning så nu får vi längta och hoppas på en uppföljare. Älska mig är med marginal Viaplays mest sedda originalserie en premiärhelg - någonsin. Nu finns all musik till serien samlat och släppt på Spotify. Ledmotivet "I...

Bild på Theoz Ger Oss Årets Julklapp När Han Släpper Singeln Med Samma Namn
PRESS
15 nov
kl: 13:20

Theoz Ger Oss Årets Julklapp När Han Släpper Singeln Med Samma Namn

THEOZ släpper sin allra första julsingel - "Årets Julklapp" - idag den 15 november. Låten är skriven av teamet bakom hans största hit "Het". THEOZ är inte bara popstjärna utan även en av Sveriges absolut största influencers med över 2 miljoner följare på sina kanaler. I somras släppte han sin debut-EP " Min Theori" och gjorde en stor sommarturné med 30 stopp runt om i...

Bild på Casper The Ghost Tackar Fansen För 2019 - Släpper Två Låtar
PRESS
15 nov
kl: 13:20

Casper The Ghost Tackar Fansen För 2019 - Släpper Två Låtar

Casper The Ghost har haft ett hektiskt år. Duon bestående av Casper Brodin och producenten Victor Hillbom har släppt en rad singlar och turnerat runt i landet. Sakta men säkert har man börjat bygga upp en allt större skara av fans. Årets sista släpp är för att uppmärksamma dessa och tacka för det senaste året. Detta genom att dels släppa den helt nya singeln "Pinot Noir" men även...

Bild på Miriam Bryant Släpper Ny Version Av Blåmärkshårt (Mi Amor) Tillsammans Med Molly Sandén, Cherrie Och Stor. Nya Versionen Heter Mi Amor (Blåmärkshårt).
PRESS
15 nov
kl: 13:20

Miriam Bryant Släpper Ny Version Av Blåmärkshårt (Mi Amor) Tillsammans Med Molly Sandén, Cherrie Och Stor. Nya Versionen Heter Mi Amor (Blåmärkshårt).

I våras släppte Miriam Bryant första delen av albumet Mi Amor, på albumet fanns spåret Blåmärkshårt (Mi Amor) skriven av Veronica Maggio, Maja Francis och Johannes Runemark. Nu släpps en ny version av låten med en video till tillsammans med Molly Sandén, Cherrie och Stor - Mi Amor (Blåmärkshårt). - Blåmärkshårt (Mi Amor) var en självuppfyllande profetia, en låt om en...

Bild på David Och Kristina Lindgren Ger Nytt Liv Åt Våra Älskade Klassiska Jullåtar I Albumet
PRESS
15 nov
kl: 13:20

David Och Kristina Lindgren Ger Nytt Liv Åt Våra Älskade Klassiska Jullåtar I Albumet "vår Jul"

Popstjärnan David Lindgren och musikalstjärnan Kristina Lindgren (som även är äkta makar), släpper idag julalbum tillsammans. Albumet är producerat av Dan Sundqvist och inspelat med en 30-manna stråkorkester. Det består av nio av de mest älskade och klassiska jullåtarna i en helt ny tappning, tex en svensk cover på den ikoniska jullåten "Christmas Song" - "Just när julen är här"....

Bild på Albin Lee Meldau Släpper Ep Med Sina Unika Tolkningar Av Älskade Julklassiker!
PRESS
15 nov
kl: 12:20

Albin Lee Meldau Släpper Ep Med Sina Unika Tolkningar Av Älskade Julklassiker!

Idag släpper Albin Lee Meldau EP:n "Have Yourself A Merry Little Christmas" som innehåller hans egna och unika tolkningar av älskade julklassiker från den amerikanska låtskatten! Lyssna här! I december bjuder han också in till en handfull intima och avskalade julkonserter på Södra Teatern i Stockholm och Stora teatern i Göteborg. Tillsammans med ett band bestående av Kalle...

Hitta oss på Facebook