Stäng reklam
Menu
almost monday [US] till Sverige i vår!

almost monday [US] till Sverige i vår!

9 okt kl: 09:00

Det San Diego-baserade bandet almost monday tog musikvärlden med storm 2020 när de släppte hitlåten "broken people" från deras debut-EP. Låten klättrade snabbt på listorna för alternativ radio och banade vägen för bandets framgång, och deras följande EP, "til the end of time", hyllades av framstående medier som Alternative Press, Forbes, People, GQ Australia, Earmilk, Flaunt och Ones to Watch.

Deras intensiva scennärvaro blev snabbt omtalad och almost monday gjorde framträdanden på stora festivaler som Lollapalooza, BottleRock och Firefly, samt turnerade med artister som Kings of Leon, AJR, Dayglow, Walk The Moon och Joywave. Under 2022 och 2023 fortsatte bandet att bygga sitt momentum genom en omfattande turné, inklusive en slutsåld Nord- och Sydamerikaturné med The Driver Era, samt framträdanden på festivaler som Governor’s Ball, Have A Nice Trip i Seoul och Life is Beautiful Festival i Las Vegas.

Under 2024 har almost monday fortsatt att fascinera sina fans, inte minst med nya turnédatum tillsammans med Beach Weather, The Driver Era och AJR, samt med deras debutalbum ”DIVE” som släpptes i slutet av september.

I vår ser vi fram emot att välkomna almost monday till Sverige för en efterlängtad spelning på Bar Brooklyn i Stockholm den 13 mars.

DATUM:
13 mars – Bar Brooklyn, Stockholm

BILJETTER:

Biljettsläpp fredag 11 oktober kl. 10:00 via Luger.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad