Anders & Måns - Premiär Och Extraföreställningar

Anders & Måns - Premiär Och Extraföreställningar
10 okt kl: 13:10

Anders & Måns - Premiär Och Extraföreställningar


Nu har vi väl trevligt? En föreställning om lycka med Anders och Måns.
Turnépremiär torsdag den 19 oktober på Lunds Stadsteater.

Nu släpps extraföreställningar i Stockholm och Göteborg. Och Jönköping är slutsålt.

Det närmar sig premiär för höstens kanske roligaste föreställning. Anders & Måns är tillbaka med en självhjälpsshow i två akter som handlar om lycka. Ett dockhus har fått en central roll i föreställningen. Det blir 30 stycken föreställningar runt om i hela landet med premiär den 19 oktober i Lund och avslutning den 8 december i Umeå. Intresset är stort och redan nu släpps det extraföreställningar i Stockholm och Göteborg (se turnéplan nedan). Jönköpings Teater är redan slutsålt.

"Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör - ljuger? Strandsemester, regelbundet sex eller är det kanske någon slags Gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin på sin fru eller på sig själv? Ska man kanske bara köpa en lite plattare dator? Köpa stuga? Äta chips?

Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör.
Inga konkreta råd, massvis av tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns.
Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som vi kallar det
- En självhjälpsshow i två akter.

Välkommen
Anders och Måns"

Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år.
Tillsammans ligger de bakom radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns och Succéduon, bland mycket annat.
Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan. Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4 och kanske sett honom på Hemköp Triangeln.

Turnéplan hösten 2017
19-okt Lund, Stadsteatern
20-okt Lund, Stadsteatern
21-okt Lund, Stadsteatern
25-okt Kristianstad, Kulturkvarteret
26-okt Halmstad, Halmstad Teater
27-okt Jönköping, Jönköpings Teater
28-okt Linköping, Konsert & Kongress
02-nov Växjö, Växjö Konserthus
03-nov Norrköping, Flygeln
04-nov Askersund, Sjöängen
05-nov Västerås, Västerås Konserthus
08-nov Karlskrona, Konserthusteatern
09-nov Kalmar, Kalmar Teater
10-nov Kungsbacka, Kungsbacka Teater
11-nov Vara, Vara Konserthus
16-nov Stockholm, Södra Teatern
17-nov Stockholm, Södra Teatern
18-nov Stockholm, Södra Teatern
18-nov Stockholm, Södra Teatern (extraföreställning kl 15)
24-nov Göteborg, Stora Teatern
25-nov Göteborg, Stora Teatern
26-nov Göteborg, Stora Teatern (extraföreställning)
28-nov Malmö, Malmö Live
29-nov Malmö, Malmö Live
30-nov Malmö, Malmö Live
01-dec Uppsala, Konsert & Kongress
02-dec Örebro, Hjalmar Bergman Teatern
06-dec Luleå, Kulturens Hus
07-dec Skellefteå, Nordanåteatern
08-dec Umeå, Väven

Längd: ca 120 minuter inklusive paus
Musik & ljud: Julia Öjbrandt
Regi: Anders Lenhoff
Manusbearbetning: Stefan Wiik
Scenografi: Thorsten Dahn
Producenter: Pange Öberg och Anna Modéer Wiking 

Kontaktpersoner:
Ellinor Wannmyr, Iles PR
+46 73 908 12 83
ellinor(Snabel)iles.se

Pange Öberg, United Stage
+46 70 846 46 33
pange(Snabel)unitedstage.se
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Elektrikern Som Fick Nog - Årets Isabellestipendiat!
PRESS
12 okt
kl: 14:10

Elektrikern Som Fick Nog - Årets Isabellestipendiat!

Efter många yrkesverksamma år bestämde sig elektrikern Karolina Dahl för att inte längre vika sig för de stereotypa normerna som råder i branschen. För modet att stå upp för sig själv och andra kvinnor på sin arbetsplats och för inspirationen hennes yrkesval sprider tilldelades idag Karolina Dahl 2017 års stipendium på Hem, villa & bostadsrättsmässan i Stockholm.

Att vara en välrenommerad yrkesperson i sin bransch kräver erfarenhet och kunskap. Att vara en välrenommerad yrkesperson som ifrågasätter strukturer i sin bransch kräver mod. Allt detta har årets Isabellestipendiat elektrikern Karolina Dahl visat prov på. Efter att ha tröttnat på att mötas av kvinnoförnedrande klotter och machoattityder i vardagen valde hon att sätta fingret på problemen och skapa diskussion på sin arbetsplats. Samtal som nu har givit ringar på vattnet och skapat grund för ett viktigt förändringsarbete.

Isabellestipendiets grundare och juryns ordförande Isabelle McAllister tycker att Karolina är en person som arbetar helt i stipendiets anda.

- Att komma framåt och förändra handlar ofta om att se mönstren och framförallt synliggöra dem. Karolina gör precis detta. Hon är inte rädd för att vara obekväm för rättvisans skull, för att försöka få människor och företag runt henne att ändra sig till det bättre. Oerhört inspirerande!, säger Isabelle
Juryns ... Klicka för att läsa mer

Bild på Måns Zelmerlöw Gör Världens Snabbaste Blixtturné - Låter Fansen Bestämma Var
PRESS
12 okt
kl: 13:40

Måns Zelmerlöw Gör Världens Snabbaste Blixtturné - Låter Fansen Bestämma Var

Måns Zelmerlöw gör världens snabbaste blixtturné - låter fansen bestämma var

Måns Zelmerlöw ger sig snart ut på en unik resa runt om i Sverige. I vad som torde vara världens snabbaste och mest intima blixtturné någonsin. Måns ska göra 8 spelningar i minst 4 län på 24 timmar - och fansen får vara med och bestämma var han ska åka. Om han klarar utmaningen skänker Betsson 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation.Den 8 november kommer Måns Zelmerlöw i sin kanske tuffaste utmaning hittills att besöka åtta slumpmässigt utvalda platser för att genomföra en rekordsnabb blixtturné under max 24 timmar. Väl på plats uppträder Måns med tre låtar unplugged - utan varken sitt band, en stor scen eller rökmaskiner. I kamp mot klockan kommer vi bland annat få höra Måns sjunga senaste singeln Wrong Decision från senaste albumet Chameleon, som just nu ligger 6.a på radiolistan.

Slumpen, eller rättare sagt ett roulettehjul, avgör vilka län Måns ska besöka. Fyra län ska snurras fram, men platsen i varje län som Måns ska uppträda är helt upp till fansen. På stjärnans Instagramprofil kan vem som helst komma med förslag på vart han ska åka.

- Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör ... Klicka för att läsa mer

Bild på Anders & Måns - Premiär Och Extraföreställningar
PRESS
10 okt
kl: 13:10

Anders & Måns - Premiär Och Extraföreställningar

Nu har vi väl trevligt? En föreställning om lycka med Anders och Måns.
Turnépremiär torsdag den 19 oktober på Lunds Stadsteater.

Nu släpps extraföreställningar i Stockholm och Göteborg. Och Jönköping är slutsålt.

Det närmar sig premiär för höstens kanske roligaste föreställning. Anders & Måns är tillbaka med en självhjälpsshow i två akter som handlar om lycka. Ett dockhus har fått en central roll i föreställningen. Det blir 30 stycken föreställningar runt om i hela landet med premiär den 19 oktober i Lund och avslutning den 8 december i Umeå. Intresset är stort och redan nu släpps det extraföreställningar i Stockholm och Göteborg (se turnéplan nedan). Jönköpings Teater är redan slutsålt.

"Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör - ljuger? Strandsemester, regelbundet sex eller är det kanske någon slags Gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin ... Klicka för att läsa mer

Bild på
PRESS
13 okt
kl: 10:50

"same Boat" - Ny Stämningsfull Singel Från Albin Lee Meldau

Albin Lee Meldau levererar träffsäkert hjärta och smärta med en röst som ger gåshud - idag släpper han singeln "Same Boat" från det kommande debutalbumet som släpps i början av 2018. Låten är skriven av Albin tillsammans med Kalle Stenbäcken. Utöver singeln är Albin aktuell som Vevo dscvr-artist och är även handplockad till Paul McCartneys julsamling "Holidays Rule volume 2". Han bidrar med en själfull cover på Mariah Careys klassiska julsingel "All I Want for Christmas Is You" - samlingen släpps den 13 oktober.

Albin slog igenom med debutsingeln "Lou Lou" från 2016, som har mer än 25 miljoner streams och hamnade på #1 på Spotifys Viral Chart i fem länder. Med en jazzsångerska till mamma och punkrockare till pappa så finns musik i Albins gener. Han blev nominerad till "Årets Nykomling" på Grammisgalan 2017 och vann en Anchor Award på Reeperbahn Festival 2016. Albin blev utvald till det prestigefyllda priset av en jury bestående av bland annat Bowieproducenten Tony Visconti, som presenterade priset till Albin med "Something is pouring out of his heart and soul when he sings."

Lyssna på singeln HÄR!

Följ Albin Lee Meldau!

Website

Facebook

Twitter

Instagram... Klicka för att läsa mer

Bild på Macklemore Första Bokningen Till Grönan 2018
PRESS
9 okt
kl: 09:20

Macklemore Första Bokningen Till Grönan 2018

Den 29 september stängde Ghost Gröna Lunds konsertsommar 2017, men redan idag kan vi avslöja vilken den första bokningen till konsertsommaren 2018 är. Den 6 maj kl. 20.00 kommer ingen mindre än den mångfaldigt Grammyvinnande rapparen Macklemore att inta Stora Scen.Benjamin Hammond Haggerty, som är betydligt mer känd under sitt artistnamn Macklemore, slog igenom stort 2013 tillsammans med Ryan Lewis med singeln "Thrift Shop", som utan formellt stöd av ett skivbolag intog förstaplatsen på Billboardlistan i USA. Tillsammans fick de också senare en megahit med låten "Can't Hold Us" som har över 500 miljoner spelningar på Spotify. De nya singlarna "Marmalade" (featuring Lil Yachty) och "Glorious" (featuring Skylar Grey) är från hans kommande album, som blir hans första soloprojekt på över 12 år. Den 6 maj kliver Seattles stolthet Macklemore ut på Gröna Lunds Stora Scen.

- Vi har haft över 400 000 konsertbesökare på Gröna Lund sommaren 2017, vilket gör mig otroligt stolt. Nu ska vi förvalta det förtroendet och fortsätta boka grymma konserter till 2018, och att vi släpper Macklemore som första bokning säger nog en hel del om att vi inte kommer spara på krutet till nästa sommar, säger Gröna Lunds ägare Johan Tidstrand.

För mer information kontakta Annika Troselius, Informationschef på telefon 0708-580050 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com.För pressbilder besök Gröna Lunds ... Klicka för att läsa mer

Bild på Darin Släpper Nytt Album Och Åker På Vårturné
PRESS
16 okt
kl: 10:50

Darin Släpper Nytt Album Och Åker På Vårturné

Efter att i tio års tid ha regerat som en av Sveriges största engelskspråkiga popstjärnor bytte Darin 2015 spår. Han startade eget skivbolag vilket han genom sedan gav ut sin egen musik, började skriva mer organisk musik med svensk text och avslutade med att ge sig ut på en så gott som helt slutsåld turné våren 2016. Turnén innehöll bland annat två fullsatta spelningar på Cirkus som dokumenterades i livealbumet "Fjärilar i magen - Live från Cirkus".

Nu är det äntligen dags för Darins andra album på svenska - den 17 november släpps uppföljaren "Tvillingen", och i vår ger han sig ut på en stor Sverigeturné för att ge albumet liv för livepubliken.
- Det är ett album som reflekterar olika sidor av mig. Mitt mest personliga album hittills och det speglas i att varje låt har fått bli sin egen värld, förklarar Darin.

Albumets första singel, "Ja må du leva" har redan sålt 2 x Platina, och uppföljande singlar "Tvillingen" och balladen "Alla ögon på mig" toppar listorna på både Spotify och radio. Singeln "Tvillingen" har bara efter ett par veckor sålt Guld. På albumet har Darin jobbat med låtskrivare och producenter som David Lindgren Zacharias, Smith & Thell, Ollie Olson och Lars Halapi.

Den 22 februari 2018 har turnén premiär, och därefter följer tjugotalet stopp runt om i landet.

Biljetterna ... Klicka för att läsa mer

Bild på Özz Nûjen, Måns Möller Och Patrik Larsson Omogna Killar Firar Jul  - Sveriges Roligaste Julshow Med Standup, Sketcher Och Julspel
PRESS
10 okt
kl: 16:20

Özz Nûjen, Måns Möller Och Patrik Larsson Omogna Killar Firar Jul - Sveriges Roligaste Julshow Med Standup, Sketcher Och Julspel

Nu ska det tre kompisarna och komikerna Özz Nûjen, Måns Möller och Patrik Larsson äntligen fira jul tillsammans igen med en ny julshow. "Omogna killar firar jul" är en annorlunda julshow. Låtsas snö, rappande tomtar och söta barnkörer har ersatts med sketcher, standup och julspel. 

Helt enkelt det perfekta sättet att fira in julen på. Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum. De älskar att få sin publik att skratta åt både smått och stort.

- Jag älskar att sjunga men min musiklärare gav mig en trea i betyg, om jag var tyst resten av terminen. Nu ska jag äntligen ta revansch. Alla ska få höra min vackra stämma i julstämningen säger Özz Nûjen. *Öronproppar finns att köpa i entren.

"Omogna killar firar jul" är som ett julbord med bara de goda sakerna framdukade. Det bjuds bland annat på ett julspel som spårar ur, en dag i stallet på Klitteholm och självklart blir det lite naket också. (Özz och Patrik har försökt dämpa det men Måns vägrar ge sig på den punkten)

- Özz och Patrik är ju utbildade skådespelare, det är inte jag. De säger att jag spelar över ... Klicka för att läsa mer

Bild på "changes" - David Bowie Tolkad Av Thomas Di Leva
PRESS
16 okt
kl: 16:30

"changes" - David Bowie Tolkad Av Thomas Di Leva

Thomas Di Leva tar nu steget ut och gör sin första egna show på anrika Hamburger Börs.

"CHANGES" är uteslutande en hyllning till David Bowie. En fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker på scenen.

Showen följer tidsintervallen från att en 11-årig Thomas Di Leva för första gången ser ett skivomslag med David Bowie i ett skyltfönster i Gävle, till idag när allt är minne blott bland universums stjärnstoff.
- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Showens titel "Changes" grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den också kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför. Publiken tas med på en spännande resa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter