Menu
Minikompisarna är tillbaka - Nytt album med barnens favoritmusik

Minikompisarna är tillbaka - Nytt album med barnens favoritmusik

26 feb kl: 09:08

Alla barns favoritband, Minikompisarna, har över 100 000 visningar om dagen på YouTube. Den 26 februari släpps ett nytt album - ‘Bus och rörelse med Minikompisarna: Klassiska barnlåtar’ - med Sveriges mest klassiska barnsånger, bland andra ‘Små grodorna’, ‘Honki-Tonki, ‘Klappa händera (Om du är riktigt glad)’, ‘Blinka lilla stjärna där’’ och ‘Vipp på rumpan affärn’.

Minikompisarna består av fyra barn som på ett lekfullt och charmigt sätt framför Sveriges mest klassiska barnsånger. I juni 2020 släppte de debutalbumet ’Leklåtar med Minikompisarna’ och i december samma år släppte de en EP med några av de mest populära julsångerna genom tiderna. Låtarna har även tillhörande musikvideos som finns på Barnplanetens YouTube-kanal.

Vad är Barnplaneten?
Barnplaneten startades 2004 och står för högkvalitativ musik för barn. Professionella inspelningar av Sveriges mest kända barnsånger på Spotify. YouTube-kanalen med samma namn startades 2014 och där finns samtliga av deras omåttligt populära ´röris-videos’ och barnsånger för alla tillfällen; jul, lucia, lek, sång och vila.

Lyssna på albumet här.

Följ Minikompisarna
Facebook | YouTube


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad