Menu
Andreas Moe släpper efterlängtad EP - ‘All Our Worries Are Poems - Pt.1’ ute nu

Andreas Moe släpper efterlängtad EP - ‘All Our Worries Are Poems - Pt.1’ ute nu

28 maj kl: 06:00

Den 28 maj släpper kritikerrosade Andreas Moe släpper sin efterlängtade EP ‘All Our Worries Are Poems - Pt.1’ via Cosmos Music. Tidigare i år släppte Andreas låtarna ‘Holding On’ och ‘Hey Lulu’ som också finns med på den nya EPn tillsammans med två helt nya låtar; ‘Rise & Fall’ och ‘Wholeheartedly’.

‘All Our Worries Are Poems - Pt.1’ är en personlig reflektion från Andreas av det gångna året. Andreas skrev och producerade EPn i sin hemmastudio under den rådande pandemin och det resulterade i en samling upplyftande låtar. Måns Lundberg har mixat EPn och har tidigare jobbat med bland andra Håkan Hellström, Deportees och Veronica Maggio. Enligt Andreas speglar EPn honom själv på ett helt nytt sätt än hans tidigare släppta musik.

– Jag är så glad att kunna släppa dessa nya låtar som alla kom till mitt i en pandemi. Jag har alltid känt mig stolt och nära till den musiken jag väljer att släppa, varje låt har sin egen historia och resa. Men jag har nog aldrig tidigare släppt musik som såhär mycket speglar den jag är och vill vara som artist, säger Andreas.

Artisten och låtskrivaren Andreas Moe är femfaldigt Platinum-certifierad och har arbetat tillsammans med artister över hela världen som bland andra Avicii, John De Sohn, Tiesto, Sharon Vaughn och Corey Sanders. Andreas debuterade som soloartist 2012 och har förutom egna konserter agerat förband åt exempelvis John Mayer under hans arenaturné. Hans tidigare singlar har fått internationell uppmärksamhet av flertalet magasin, bland andra American Songwriter, Celebmix och Whytt Magazine. Nya EPn ‘All Our Worries Are Poems - Pt. 1’ följer upp EPn ´Love Fast, Heal Slow´ från 2019.

Lyssna på ‘All Our Worries Are Poems - Pt. 1’ här.

Följ Andreas Moe:
Facebook I Instagram I Youtube I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad