Menu
Arvingarna släpper EP:n ”Sånger mellan hav och land” 17 juni – nyinspelade västkustpärlor med Sveriges främsta musiker

Arvingarna släpper EP:n ”Sånger mellan hav och land” 17 juni – nyinspelade västkustpärlor med Sveriges främsta musiker

9 jun kl: 11:45

Just nu rullar programserien ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” för fullt på TV4 och TV4 Play. I fem avsnitt på bästa sändningstid får vi hänga med Arvingarna på solig hemmafest hemma hos Lasseman med inbjudna gästartister, utflykter, mat och musik.

I varje avsnitt åker Arvingarna på tur till ett välkänt utflyktsmål i Göteborgstrakten och i varje avsnitt bjuder de också på en västkustvisa ur Evert Taubes, Lasse Dahlqvist och Sten-Åke Cederhöks enorma låtskatter.

Fredagen den 17 juni samlas dessa nyinspelade visor på EP:n ”Sånger mellan hav och land”. Visorna är storslaget arrangerade av Stefan Brunzell och med på inspelningarna medverkar några av Sveriges främsta musiker: Andreas Dahlbäck, Stefan Persson, Ola Gustafsson, Per Björling, Kalle Moraeus och Mårgan Höglund med flera - samt stråkar under ledning av Erik Arvinder.

Måndagen den 20 juni ser vi Arvingarna på hemmaplan i Göteborg där de gästar Lotta på Liseberg och under sommaren åker Casper, Lasseman, Kim och Tommy på stor turné runt om i Sverige. Till hösten väntar nya krogshowen I ? Arvingarna på Kajskjul 8 i Göteborg. Missa inte heller bandets succé på TikTok där de underhåller sina över 40 000 följare med humor och musik!

Nu på söndag 12 juni sänds tredje avsnittet av "Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan" på TV4 klockan 20:00. 

EP:n "Sånger mellan hav och land"
1. Inbjudan till Bohuslän
2. Morfar har berättat
3. Linnéa
4. När lyktorna tänds på andra sidan bron – med Anna Bergendahl och Kalle Moraeus
5. Det är dans på Brännö brygga

Följ Arvingarna:
Hemsida
Instagram
Facebook
TikTok

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad