Menu
Avantgardet aktuella med sommarturné och ny podcastserie inför sitt 10:e album

Avantgardet aktuella med sommarturné och ny podcastserie inför sitt 10:e album

31 maj kl: 11:00

Inför att Avantgardet i höst släpper sitt 10:e album har bandets frontperson Rasmus Arvidsson skapat “Inget här är byggt för oss”, en podcastserie där lyssnarna får träffa gäster som på olika sätt betytt mycket för Avantgardet. Genom samtalen ges unik inblick i personliga och professionella banor som lett fram till var både gästerna och Avantgardet befinner sig idag. Dessutom bjuds det på exklusiva premiärer av ny musik.

Gäst i premiäravsnittet av “Inget här är byggt för oss” är sportjournalisten Erik Niva och i avsnitt två samtalar Rasmus med komikern och regissören Henrik Schyffert. Därefter följer fler avsnitt med ytterligare gäster. Podden är en del av upptakten till släppet av Avantgardets tionde album som kommer i höst, liksom bandets kommande turné i sommar. Idag släpps även den första nya musiken från det kommande albumet – singlarna “Dom sa” och “Ett glas till”.

– Min resa från nedgången missbrukare i östra London till att stå på Sveriges största scener har visserligen gjorts helt utan skivbolag men hade aldrig varit möjlig om det inte vore för en massa fantastiskt fina människor. I olika former har de generöst nog lånat ut sin stora kreativitet och ännu större hjärtan till oss. Podcasten “Inget här är byggt för oss” är ett sätt att ge lyssnarna en unik inblick i turnébussen, bakom scenen och i studion och visa upp alla utmaningar, både stora och små, som jag ställts inför under skapandet av dessa tio fullängdare och hundratals spelningar tillsammans med vår fantastiska publik, säger Rasmus Arvidsson.

Här spelar Avantgardet i sommar:

28 juni - Torsjö Live, Torsjö
5 juli - Latitud 57, Oskarshamn
27 juli - Emmabodakalaset, Emmaboda
2 augusti - Undone @ Plan B, Malmö
3 augusti - Gott Snack Festival, Stockholm
10 augusti - Kalmar Stadsfest, Kalmar

Biljetter via Luger.se


Lyssna på podcasten “Inget här är byggt för oss” via Spotify eller Apple

Ny musik ute nu:
“Dom sa” och “Ett glas till”
Artist: Avantgardet
Produktion: Jocke Åhlund

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad