Menu
B.Baby släpper EP:n En Unge

B.Baby släpper EP:n En Unge

18 nov kl: 15:53

Idag släpper B.Baby sin efterlängtade EP ’En Unge’ med huvudspåret som har samma titel. Han har med sin musik blivit en ambassadör och förespråkare för de ohörda och de som inte vågar att prata om känslor samt psykisk ohälsa. Efter att ha stått i rampljuset i ynka tre år har B.Baby redan lämnat ett avtryck med hyllade låtar som ”Talk About It” och sitt senaste släpp ”Var Är Du”, det sistnämnda är dessutom samplat på Alan Walkers megahit ”Faded”.

”Den här EP:n har en storytelling från låt nummer ett till den fjärde och sista. Den handlar om fyra olika karaktärer: En unge (låttitel: ’En Unge’) vars liv jag ser och hör, en flicka (’Bra Snart’) som har det tufft hemma – men jag säger till henne att jag ser henne och att det kommer bli bättre, den tredje låten handlar min vän som gått bort (’Var Är Du’), där jag frågar var han är när jag behöver honom och sista låten (’On My Mind’) som handlar om mig och vad jag tänker på.

LYSSNA HÄR!

Med EP:n ’En Unge’ känner man igen sig med innehållet då B.Baby går tillbaka och berör samma ämne som sina första projekt och berättar om känslor fast ur olika personers perspektiv.

”Det här är en EP som betyder mycket för mig, ni får se en nygammal sida av mig där jag berättar mer om vad som går runt i mitt huvud och finns i mina tankar. Ni får även ta del av andra historier som är viktiga att upplysa. Jag vill med det säga att även om man känner sig ensam så är man inte det, det finns fler som kan relatera och vi ser varandra.”

’En Unge’ innehåller fyra spår och finns att streama på alla plattformar nu.

FÖLJ B.BABY: Instagram I TikTok I Youtube I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad