Menu
Christopher intar Nalen i Stockholm den 30 november

Christopher intar Nalen i Stockholm den 30 november

17 jul kl: 15:00

Danska sångaren och skådespelaren Christopher fortsätter att erövra musikvärlden med sin enastående talang och karisma. Hans dynamiska scenframträdanden och berörande röst har gjort honom till en älskad artist som trollbinder publiken. Sätt kryss i kalendern och se fram emot en magisk kväll med Christopher på Nalen den 30 november! Det kommer att bli ett oförglömligt framträdande du inte vill missa.

Biljettsläpp fredag 21 juli klockan 11:00 via LiveNation.se!

Efter en strålande debut i filmvärlden med sin ledande roll i Netflix-produktionen "A Beautiful Life" har Christopher tagit steget in i skådespelens värld med bravur. Men det är inte bara hans skådespelarkarriär som har fått uppmärksamhet - Christopher är också en framstående kompositör och artist.

Hans musik har nått otaliga lyssnare över hela världen och genererat över 3 miljarder strömningar globalt. Med flera #1-hits i Asien har Christopher byggt upp en stor och hängiven fanbas i regionen. Han har vunnit MTV EMA-priset för "Bästa danska artist" två gånger och har imponerat på publik och kritiker genom sina turnéer i Europa och Asien.

Den 30 november kommer Christopher till den anrika scenen på Nalen i Stockholm för en spektakulär livekonsert. Publiken kan förvänta sig en energifylld och minnesvärd upplevelse när han framför sina mest älskade låtar.

Se till att markera den 30 november i kalendern och vara redo att bli tagen med på en musikalisk resa i sällskap med Christopher på Nalen i Stockholm. Det här är en konsert du inte vill missa!

Datum 2023
30 november– Nalen, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 21 juli klockan 11:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad