Menu
BEARTOOTH OCH AUGUST BURNS RED GÖR EN GEMENSAM SPELNING I SVERIGE

BEARTOOTH OCH AUGUST BURNS RED GÖR EN GEMENSAM SPELNING I SVERIGE

14 feb kl: 14:00

I somras släppte Ohio-baserade Beartooth sitt fjärde album ”Below” och i år kommer de till Sverige! Torsdag den 9 juni gör de en spelning på Fållan i Stockholm tillsammans med metalcore-bandet August Burns Red, som förra året släppte en nyinspelad version av kritikerrosade albumet ”Leveler” i samband med skivans 10-årsjubileum.

Biljetter släpps på onsdag den 16 februari klockan 09:00 via LiveNation.se

Med ledning av sångaren Caleb Shomo släppte Beartooth sitt fjärde album ”Below” sommaren 2021. Skivan hyllades av kritiker och tidningen Kerrang! beskriver den som ”Proof that Caleb Shomo is one of his generation’s most remarkable songwriters: the deeper he dives, the higher Beartooth climb.”. Singeln “The Past Is Dead” var en av de första låtarna som skrevs för albumet och bandet arbetade med låten i över två år. Versionen som de till slut valde och som återfinns på albumet satte tonen för resten av albumet, säger Shomo.

Utöver Beartooth kommer även prisbelönta August Burns Red att inta scenen på Fållan i sommar. Bandet har under sin karriär släppt nio album och senaste ”Guardians” (2020) tog sig in på Billboard 200. Deras kritikerrosade album ”Leveler” firade 10-årsjubileum förra året och i samband med det släppte bandet en nyinspelad version av skivan med gästartister som Ryan Kirby från Fit for a King och Misha Mansoor från Periphery. August Burns Red nominerades till en Grammy i kategorin ”Best Metal Perfomance” med låten ”Identity” från 2015 och igen med ”Invisible Enemy” från 2017.

Vi ser fram emot att välkomna Beartooth och August Burns Red till Fållan den 9 juni! 

Datum 2022
9 juni – Fållan, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på onsdag den 16 februari klockan 09:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad