Stäng reklam
Menu
Ben Barnes [UK] till Sverige 2025!

Ben Barnes [UK] till Sverige 2025!

22 okt kl: 15:55

Sångaren/låtskrivaren/skådespelaren Ben Barnes är mest känd för sina fängslande huvudroller i Narnia, Dorian Gray, Jackie & Ryan samt Netflix-storsatsningar som Westworld och Shadow and Bone, för att nämna några. Nu står han på tröskeln till en ny och spännande era och förbereder sig för att släppa sitt debutalbum, ”Where the Light Gets In”, samtidigt som en världsturné närmar sig - inklusive ett stopp på Nalen i Stockholm den 25 februari 2025. Biljettsläpp fredag 25 oktober kl. 10:00 via Luger.se!

År 2021 släppte Ben Barnes självständigt sin första EP, ”Songs for You”, som hittills har nått 20 miljoner streams och bidragit till att Ben fått en allt större, lojal fanbas. Under 2023 gjorde han ett antal spelningar som headliner i USA, Europa och Storbritannien, där samtliga föreställningar sålde slut på rekordtid, och sammanlagt fängslade han över 17 000 personer under 10 intensiva konserter.

När Ben Barnes spelade in sitt nya album samarbetade han med några av de främsta musikerna, låtskrivarna och producenterna, som Charles Jones från Vulfpeck, Sam Farrar och James Valentine från Maroon 5, samt Hammy Hamilton, mest känd för sitt arbete med Foy Vance. Tillsammans skapade de ett album som är rått, fyllt av passion och själ, med vackert berättande och vackra melodier. Albumet, som producerades av Sam Farrar (Maroon 5), Paul ”Hammy” Hamilton och Barnes själv, är ett resultat av ett harmoniskt samarbete som bygger på enorm erfarenhet och resulterade i ett enastående verk. På albumet finns också ett mycket speciellt gästframträdande med den fantastiska Monica Martin på låten ”One Minute More”.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad