Menu
BENJAMIN INGROSSO ÅKER UT PÅ SIN ALLRA FÖRSTA EUROPATURNÉ!

BENJAMIN INGROSSO ÅKER UT PÅ SIN ALLRA FÖRSTA EUROPATURNÉ!

6 dec kl: 09:00

En av Sveriges största artister är stor även i Europa. Benjamin Ingrosso inleder sitt 2024 med att åka ut på sin allra första Europaturné – med flera stopp i Tyskland, Nederländerna, England, Frankrike, Danmark, Norge, Italien, Spanien och Finland – för att sedan återvända till Sverige för en av årets allra största och mest efterlängtade turnéer!

“Det känns helt sjukt att i år var första gången jag åkte ut på turné och nu året efter så ska jag inte bara ut på en ny turné i Sverige, utan även en turné igenom hela Europa. Redan förra året mötte jag ett flertal personer under hela turnén där folk hade rest from en massa olika länder till Sverige för att uppleva konserterna. Det känns otroligt att kunna få performa inför dem i deras egna städer nu istället. Det känns både spännande, nervöst och mäktigt samtidigt och jag är så fruktansvärt peppad på att få visa upp allt vi har förberett inför nästa år.” - Benjamin Ingrosso

Better Days Tour – Europe
1 april – Knust – Hamburg – Tyskland
2 april – Melkweg – Amsterdam – Nederländerna
4 april – Heaven – London – England
5 april – Les Etoiles – Paris – Frankrike
6 april – CBE – Köln – Tyskland
8 april – Kranhalle – München – Tyskland
9 april – Hole 44 – Berlin - Tyskland
10 april – Amager – Köpenhamn – Danmark
12 april – Sentrum Scene – Oslo – Norge
17 april – Magnolia – Milano - Italien
18 april – Chango – Madrid – Spanien
23 april – Tavastia – Helsingfors – Finland

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges absolut främsta liveartister och hans dynamiska framträdanden, sällsynta scennärvaro och mångsidiga musikaliska uttryck har spridit sig långt bortom landets gränser. Nu får fler fans äntligen möjlighet att uppleva Benjamin live när Better Days Tour tar över flera av de mest ikoniska scenerna i flera städer runt om Europa.

Med en stundande Europaturné, följt av den efterlängtade Sverigeturnén nästa sommar, planerar Benjamin dessutom att släppa helt ny musik under 2024!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad