Menu
Beyoncés sjunde studioalbum ”RENAISSANCE” gör succé världen över

Beyoncés sjunde studioalbum ”RENAISSANCE” gör succé världen över

9 aug kl: 13:00

Beyoncé gör succé med sitt sjunde studioalbum ”RENAISSANCE” som nu toppar listorna världen över. Nya albumet ligger överst på amerikanska Billboard Top 200-listan och sedan releasen den 29 juli har "RENAISSANCE" sålt/streamat 332 000 exemplar vilket gör Beyoncé till den kvinnliga artist som sålt flest exemplar under första album-releaseveckan under 2022.

"RENAISSANCE" är Beyoncés sjunde albumetta och hon är den enda kvinnliga artisten som kan stoltsera med att alla hennes studioalbum gått in direkt på Billboardlistans förstaplats.
Som Rolling Stone nyligen skrev: Beyoncé - “the world’s greatest living entertainer.”

Även här i hemma är Beyoncé etta på Sverigetopplistan och samma succé upprepar hon i UK, Irland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Australien, Kanada, Danmark, Nya Zeeland, Sydafrika och i Brasilien. På Spotify är ”RENAISSANCE” det mest streamade albumet under en dag, med en kvinnlig artist under 2022. Första singeln från albumet; ”BREAK MY SOUL” toppar Billboard Hot 100 och med det tar Beyoncé plats i ligan med Paul McCartney och Michael Jackson som den tredje artisten i historien att ha 20 av sina hits på topp 10-placering på Billboard Hot 100 som soloartist och så 10 stycken topp 10-hits på listan som medlem i en grupp.

Albumet “RENAISSANCE” är fyllt av dansanta anthems. Albumet är en hyllning till frihet och flykt och bjuder in till gränslös rörelse. Albumet hyllar klubberan med ett stort dansgolv där alla sökande kan hitta sin plats och uttrycka sig själva kreativt till musiken. Texterna till låtarna är modiga, upplyftande och rakt in i vår tid och dessa levererar Beyoncé med sin själfulla, passionerade och sårbara sångröst.

www.beyonce.com

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad