Menu
Big Thief [US] adderar spelning i Stockholm!

Big Thief [US] adderar spelning i Stockholm!

18 jan kl: 13:01

Det krävs mage för att döpa sitt debutalbum till ”Masterpiece”, men det var precis vad Brooklynbandet Big Thief gjorde på sin universellt hyllade första platta. Sedan dess har kvartetten gett ut ytterligare tre mästerverk – dock inte döpta till det – som alla har hjälpt till att cementera deras position som en av folkrockens mest intressanta akter.


Om mindre än en månad släpps deras nya album Dragon New Warm Mountain I Believe in You, och den 14 juni har vi lyckats klämma in en Stockholmsspelning på Filadelfia med bandet som redan har en spelning på Pustervik inbokad den 21 juni. Biljetterna till båda spelningar är släppta i detta nu.

Big Thief består av Adrianne Lenker, Buck Meek, Max Oleartchik och James Krivchenia, och har i skrivande stund gett ut fyra hyllade album med ett femte (mycket emotsedda Dragon New Warm Mountain I Believe in You släpps 11 februari) på gång. I samma veva som album nummer två, Capacity, släpptes så gjorde bandet en uppmärksammad spelning på Way Out West i Göteborg. Precis innan pandemin hade bandet också två slutsålda spelningar inbokade på svensk mark som av förklarliga skäl aldrig hände – missa inte revanschen.



Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad