Menu
BOISAC släpper nya singeln

BOISAC släpper nya singeln "Sjösjuk"

1 jul kl: 08:30

Isac Alexandersson har länge varit aktiv på TikTok under namnet BOISAC och har idag över 82k följare och 100M visningar på plattformen. Nu släpper han sin nya singel ”Sjösjuk”, en somrig poplåt med inslag av melodisk rap som handlar om ett förhållandes svåra perioder.

”Den beskriver en relation där det kan vara både gungigt, blåsigt och svajigt i perioder men där kärleken övervinner allt”. - BOISAC

Låten är skriven och producerad av Isac själv, vars sound har inspirerats av artister såsom Norlie & KKV och Hov1.

Lyssna här! 

Bakgrund:

BOISAC är 23 år och uppväxt söder om Stockholm och har sedan ung ålder haft ett stor behov av att uttrycka sig kreativt för att hålla styr på sina känslor. Musiken blev ett sätt att medicinera Isac´s ADHD och ett sätt att sätta ord på alla tankar som snurrar runt i huvudet. Med åren har intresset utvecklats till att omfatta alla delar av musikskapandet, som såväl låtskrivande och producerande. Slutprodukten blir poppig musik med inslag av melodisk rap och sång. En kombination av artistens riktiga namn BO och ISAC resulterade i artistnamnet BOISAC. Med hjälp av artistens växande TikTok-kanal med över 82 000 följare och 100+ miljoner visningar inspirerar han sina följare till att ta del av musikens värld genom sina covers, låtar och genom att sjunga för främlingar.

Följ BOISAC på

TikTok

Spotify

Instagram

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad