Menu
Boutiquefestivalen Cyme Fest presenterar fullständig line-up och botanisk pop-up-marknad

Boutiquefestivalen Cyme Fest presenterar fullständig line-up och botanisk pop-up-marknad

23 apr kl: 15:01

Den 6 juni återvänder boutiquefestivalen Cyme Fest till Trädgården i Stockholm för andra året i rad. Festivalen är en hyllning till exceptionella kvinnliga talanger och presenteras av det kreativa kollektivet Ladieslove tillsammans med Live Nation och Luger. Nu presenteras årets fullständiga lineup och dessutom en botanisk pop-up-marknad arrangerad av Let´s Create.

Boutiquefestivalen Cyme Fest föddes ur en önskan om att skapa mer utrymme för kvinnliga akter som tänjer på gränserna för konstnärliga uttryck samt berika utbudet av kulturella upplevelser. På den kompletta listan över årets artister hittar vi inga mindre än Uncle Waffles, Stella Explorer, Naomi Sharon, Izza Gara och Lekaye. Och dessutom intar Shiiva, Nokiaze, Linda Jordan, Etti, Embla Eliza och Ladieslove själva DJ-båset under festivalen.

Cyme Fest får i år även besök av initiativet Let´s Create som arrangerar en botanisk pop-up-marknad under festivalen. Let´s Create är en plattform för kreatörer som strävar efter att bryta normer och främja mångfald inom mode, konst och kultur. Den botaniska pop-up marknaden syftar till att skapa en unik och engagerande shoppingupplevelse som hyllar naturens skönhet samt till att ge konstnärer, designers och lokala modevarumärken en möjlighet att visa upp sina verk. Dessutom kommer det att bjudas på interaktiva workshops som sip and paint, create your bouquet, och exklusiv Cyme-merch tillsammans med Champion.

"Cyme Fest är inte bara en festival utan en vision för att omforma musikbranschen och livescenen. Genom att främja kreativa samarbeten, nya talanger och jämställdhet står vi som en påminnelse att det är möjligt att driva en förändring, ta fram en välkurerad upplevelse och vara lockande för nyfikna festivalbesökare i hela Sverige." – Nataša Marijana & Rebecca Tegegne, Ladieslove

Biljetter finns ute nu via Livenation.se & Luger.se
?
Datum:?
6 juni - Trädgården, Stockholm?
?
Lineup:?
Uncle Waffles?
Stella Explorer?
Naomi Sharon?
Ladieslove
Izza Gara
Lekaye
Shiiva
Nokiaze
Linda Jordan
Etti
Embla Eliza

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad