Menu
Broder John på vårturné – med stopp på bland annat Svalbard

Broder John på vårturné – med stopp på bland annat Svalbard

23 jan kl: 14:06

4 mars - Longyearbyen, Longyearbyen kulturhus (Svalbard)
25 mars - Uppsala, Reginateatern
31 mars - Karlstad, Nöjesfabriken
1 apr - Oslo, Blå

Broder John har efter över ett decennium blivit ett återkommande och känt namn i hiphopens Sverige. Med sina rötter i Umeå har han varit med och formgett dagens musik och väglett den nya generationen av artister.

Utan hjälp av stora bolag har han efter sitt andra studioalbum ”Drift” (2021) tagit sig till den internationellt kända plattformen COLORSXSTUDIOS, startat sitt eget label Hoopdiggas och signat på nya artister.

Efter en sommar bestående av kritikerhyllade gig på platser som Trädgården i Stockholm och en total nedstängning av Stay Out West i Göteborg (Way Out West) tog Broder John an sig rollen som arrangör och kurerade tre kvällar på Färjeterminalen i Stockholm. På scen kunde man se några av Sveriges största artister idag, bland andra Erik Lundin, L1NA, Becky And The Birds och JAQE.

Broder John har inte bara en otrolig scennärvaro där han tillfångatar publiken, utan han har ett sound som trollbinder och tilltalar en. Med det sagt åker han ut på turné i vår med stopp i både Sverige och Norge.

Biljetter släpps via respektive spelställe från och med onsdag 25 jan.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad