Charlie Puth Har Släppt Nya Singeln "attention"

Charlie Puth Har Släppt Nya Singeln
21 apr kl: 12:39

Charlie Puth Har Släppt Nya Singeln "attention"


Med flera GRAMMY-nomineringar i fickan och ett skivkontrakt med Atlantic Records släpper Charlie Puth den efterlängtade nya singeln "Attention". Låten är skriven och producerad av Puth själv och finns nu tillgänglig för streaming och nedladdning på alla digitala tjänster och återförsäljare."Attention" är det första som släpps från hans kommande album och är uppföljaren på hans platina certifierade debutalbum NINE TRACK MIND. Puth omnämndes nyligen i Forbes "30 under 30" och visade för första gången upp sin nya singel på den konstnärliga musikupplevelsen som kallas The Attention Room på 8017 Melrose Avenue i Los Angeles igår. I The Attention Room hittar man en spektakulär evighetstunnel som musiksätts av "Attention" tillsammans med en ljusshow som är designad för att efterlikna hjärnans reaktion när en person får uppmärksamhet. Som ett resultat av The Attention Room kan man uppleva glädje och uppspelthet, vilket är liknande känslor som är inspirerade av singeln. Denna upplevelse har skapats utav Artist Partner Group (APG) och Atlantic Records, tillsammans med Spotify. 

Hans album NINE TRACK MIND gjorde en häpnadsväckande listdebut när den släpptes januari 2016. Albumet hamnade på plats #5 på Billboards lista "Top Current Album", och innehåller de 2x platina RIAA certifierade hitsinglarna "One Call Away" och "Marvin Gaye (Feat. Meghan Trainor)" samt även den platina certifierade "We Don't  Talk Anymore (Feat. Selena Gomez)". Albumet är ett världstäckande fenomen och nådde #1 på iTunes listan i 28 länder världen runt. Den har plockat på sig platina och guld certifieringar i Storbritannien, Nederländerna, Filipinerna, Sydkorea, Taiwan, Malaysia, Nya Zealand, Sydafrika, Schweiz, Sverige, Danmark, Finland, Brasilien, Polen, Colombia, Hong Kong och Frankrike där Puth även blev den fjärde största internationella säljande artisten efter David Bowie, Adele och Coldplay.

"We Don't Talk Anymore (Feat. Selena Gomez)" - Puths andra singel på topp 10-listorna och den fjärde singeln i rad att landa på Billboards "Hot 100" - utnämndes nyligen till Shazams "Hall of Fame" med över fem miljoner individuella Shazams som bara växer. Singeln blev en topp 10 hit i USA, men blev även en internationell favorit och toppar listorna med flera platina- och guldcertifieringar i flera olika länder. Utöver det har musikvideon för singeln blivit en internationell succé med över 940 miljoner visningar på Puths officiella YouTube sida.

Puth har utöver sin världstäckande popularitet blivit en av de mest prisbelönta artisterna de senaste åren. Några av hans många priser är en Teen Choice Award, två Billboard Music Award, en Nickelodeon Kids Choice Award, och en hel myriad av nomineringar som den prestigefyllda GRAMMY® nomineringen för "Song of the Year."

Med sin charm och talang har Puth blivit en populär konsertattraktion, med förra årets "Nine Track Mind Tour" som sålde ut nästan alla konserter på mindre än 30 minuter. Som om inte det var nog, har Puth gjort många framträdanden på stora TV program som FOXs 2016 Teen Choice Awards, NBCs TODAY och The Voice, CBS The Late Late Show with James Corden, ABCs Jimmy Kimmel Live! och 2015 American Music Awards, och på hyllade program som Ellen DeGeneres Show och LIVE with Kelly and Michael, för att inte nämna hans cameo på CBS populära program Life In Pieces.

Puth blev först stor i musikbranschen som låtskrivare och producent och som sångare på Wiz Khalifa's "See You Again", som var en hyllning till den bortgångna Paul Walker. Låten har officiellt skrivit in sig i historieböckerna som en av årtiondets största singlar, och toppade Billboards "Hot 100" i hela 12 veckor. Nu är låten certifierad med 7x platina av RIAA, "See You Again" är ett globalt fenomen, med sina kombinerade streams och försäljningar utöver. Utöver detta har låtens känslosamma musikvideo fått över 2,6 miljarder individuella visningar på Wiz Khalifas officiella YouTube kanal - den första Hip-Hop videon att få över en miljard visningar och är den näst mest streamade musikvideon på youtube genom tiderna.

"Attention" kommer vara en självklar hit på Puth's kommande turné i Nordamerika. Datumen för denna turné, då Puth är förband på Shawn Mendes "Illuminate World Tour", finns nedan och börjar den 6 juli i MODA Center, Portland, OR och fortsätter fram tills i slutet av augusti. Ytterligare information om turnén går att hitta här: www.charlieputh.com/tour.

Lyssna på nya singeln "Attention" här. 

Datum för Charlie Puth's samtliga spelningar under 2017Juli

6 Portland, OR MODA Center

8 Vancouver, BC Rogers Arena

9 Seattle, WA Key Arena at Seattle Center

11 Oakland, CA Oracle Arena

12 Los Angeles, CA Staples Center

14 San Diego, CA Valley View Casino Center

15 Glendale, AZ Gila River Arena

17 Denver, CO Pepsi Center

19 Dallas, TX American Airlines Center

21 San Antonio, TX AT&T Center

22 Houston, TX Toyota Center

25 Tampa, FL Amalie Arena

26 Miami, FL American Airlines Arena

28 Orlando, FL Amway Center

29 Duluth, GA Infinite Energy Arena

31 Nashville, TN Bridgestone Arena

Augusti

2 Cleveland, OH Quicken Loans Arena

3 Chicago, IL Allstate Arena

5 Omaha, NE CenturyLink Center Omaha

6 St. Paul, MN XCEL Energy Center

11 Toronto, ON Air Canada Centre

14 Montreal, QC Centre Bell

17 Newark, NJ Prudential Center

19 Washington DC Verizon Arena

20 Pittsburgh, PA PPG Paints Arena

22 Philadelphia, PA Wells Fargo Center

23 Boston, MA TD Gardenwww.charlieputh.com/tour

# # #
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Wale Släpper Sitt Nya Album "shine" En Vecka Tidigare!
PRESS
28 apr
kl: 14:39

Wale Släpper Sitt Nya Album "shine" En Vecka Tidigare!

Wale överraskade sina fans med tillkännagivandet att hans femte studioalbum SHINE släpps en vecka tidigare. Albumet som skulle släppas den 5e maj släpps istället idag den 28e april. 

Albumet innehåller singlar som "Fish N Grits (Feat. Travis Scott)", "Running Back (Feat. Lil Wayne)", "Fashion Week (Feat. G-Eazy)" och den RIAA guldcertifierande hiten "My PYT". 

Rapparen berättade nyheten om sitt tidiga släpp under gårdagens 1633 x Genius Album Listening and Live Annotation Experience modererat av Rob Markman. Fans fick höra musik från det nya albumet SHINE och Wale förklarade meningen bakom låtarna. I publiken fanns det inte bara fans och branschfolk, utan även Joe Budden, Remy MA, Papoose, Aminé och Maybach-chefen Rick Ross. 

Tillsammans med gårdagens nyhet om att albumet släpps tidigare släppte Wale den nya singeln "Shine Season" som finns att lyssna på här. Den grammy-nominerade superstjärnan startade även kvällen med att framföra låten "Trap Trap Trap" med Rick Ross på The Tonight Show Starring Jimmy Fallon som går att se här.

För att fira släppet av SHINE kommer Wale göra en stor USA turné. "THE SHINE TOUR" börjar den 5e maj i Tabernacle, Atlanta, GA och fortsätter månaden ut till finalen i House of Blues, Boston, MA.

Lyssna på nya albumet "SHINE" här.

Fö... Klicka för att läsa mer

Bild på Ny Singel Och Sommarturné För Tjuvjakt
PRESS
28 apr
kl: 17:49

Ny Singel Och Sommarturné För Tjuvjakt

Under senare år har gruppen Tjuvjakt vuxit till att bli en av Sveriges absolut största hiphop-akter. I dag släpps singeln "Tårarna i halsen" (Mångata/Roxy Recordings) som blir startskottet för en lång turné runt om i landet. Låten är också första smakprovet från kommande album.

- När vi hade inbrott i vår fjällstuga under en spelningshelg i franska alperna, förlorade vi inte bara våra datorer, vi förlorade även allt material till ett nästintill färdigt projekt. Men snabbt föddes en nytändning till att återskapa det vi påbörjat och visionen blev ännu större än vad den var.

Med singeln "Tårarna i halsen" vill vi fånga känslan av att vara ung och olyckligt kär, eller att helt enkelt inte veta hur man ska förhålla sig till sina känslor. Vi ville göra något annorlunda genom att beskriva temat på ett så ärligt sätt som möjligt. "Vem sa att killar inte gråter?" Som refrängen lyder, är ett tydligt exempel på budskapet: Det är okej att visa sig svag.

Utan att avslöja för mycket så är konceptet med det fulländade projektet ett kärleksfilmssoundtrack..berättar Tjuvjakt.


Lyssna på "Tårarna i halsen" här: https://open.spotify.com/track/5WC4x0M8zyTDv2h61zJahB

Turnédatum:

28/4 Bongo Bar, Jönköping
29/4 Statt, Karlskoga
30/4 Liljan, Borlä... Klicka för att läsa mer

Bild på Game Changer Album - Grammisnominerade Anna Christoffersson Lanserar Crowdfundingkampanj För Ett Nytt Album.
PRESS
26 apr
kl: 16:09

Game Changer Album - Grammisnominerade Anna Christoffersson Lanserar Crowdfundingkampanj För Ett Nytt Album.

Game Changer Album - grammisnominerade Anna Christoffersson lanserar Crowdfundingkampanj för ett nytt album.

''Vill du vara med och skapa ett fantastiskt nytt album tillsammans med mig?

Klicka vidare till kampanj : https://www.indiegogo.com/projects/game-changer-album-freedom/x/16446775#/

Jag är så tacksam för alla som följer mig och som varit med och supportat mig under hela musikkarriären.

Nu har jag nytt magiskt låtmaterial och mitt mål är att spela in och ge ut ett nytt album under 2017. Detta blir en game changer som vi skapar tillsammans!

Den här musiken betyder otroligt mycket för mig och den har skapats i ett team med grymma låtskrivare, musiker, producenter och publik.

Den stämningen och den känslan som skapas tillsammans genom musiken är det som jag vill fånga på ett nytt album för att sprida till ännu fler.''... Klicka för att läsa mer

Bild på Den Nya Lyxen Är Att Må Bra, Upplev Nordic Space På Formex
PRESS
25 apr
kl: 14:09

Den Nya Lyxen Är Att Må Bra, Upplev Nordic Space På Formex

Nordic Space var temanamnet på senaste Formex. Mässan i augusti har samma temanamn men det är trots det en stor skillnad. Då vändes blickarna utåt, nu står Space för det inre rummet.
- Inför varje mässa presenterar vi säsongens bärande tema när det gäller inredning och design, kompletterat med tre aktuella trender, berättar Christina Olsson, som är projektchef för Formex.

Trendanalysen är gjord av Formex i samarbete med Swedish Fashion Council, och höstens tema Nordic Space känns igen från den senaste mässan - Nordic Space.
- Då blickade vi utåt, nu står Space snarare för det inre rummet. En orolig omvärld får oss att söka trygghet, det är mysigt, koselig och hygge, säger Christina Olsson.

Temat för Formex augusti: Nordic Space
Så här beskriver Sofia-Li Molin,Creative Director och Head of Forecast på Swedish Fashion Council, hur Nordic Space gestaltar sig:

"Extrema volymer gör åter entré i våra hem. Det är mysigt mjukt, omslutande, frigjort och bekvämt. Det 'inre rummet' har hög status; vi vill trivas, och den egna kroppen återspeglas i designen. I en tumultartad samtid söker vi trygga lösningar och kärnvärden.

Nya produkter och materialinnovationer ger oss möjlighet att möta slit-och-släng-kulturen. Att hitta en hållbar livsstil märks även i vardagsgörat: vi ägnar oss åt långsam matlagning, ... Klicka för att läsa mer

Bild på Esprit! På Drottningholms Slottsteater
PRESS
25 apr
kl: 20:29

Esprit! På Drottningholms Slottsteater

... Klicka för att läsa mer

Bild på Jonas Hallberg Diskuterar Chefsrollen Idag Med Yukiko Duke Och Lars Strannegård
PRESS
24 apr
kl: 18:19

Jonas Hallberg Diskuterar Chefsrollen Idag Med Yukiko Duke Och Lars Strannegård

Vad händer med chefsrollen? En kväll med en blandning av humor och allvar då Jonas Hallberg först presenterar en kort liten pjäs för att därefter diskutera pjäsens tema med våra inbjudna gäster.

Jonas Hallberg diskuterar med Yokiko Duke, översättare, journalist, programledare samt redaktör för tidningen Vi läser, och Lars Strannegård, professor i företagsekonomi med särskild inriktning mot ledarskap samt rektor på Handelshögskolan.

- Ofta när man går på teater föds en massa tankar - men när föreställningen är slut finns inte utrymme för utbyte av dessa tankar. Tänk om Ibsen ( Utan andra jämförelser!) klivit upp på scenen och småpratat lite om sin pjäs!
Jag vill berätta någonting. Och jag vill att andra ska ifrågasätta det! Håller ni med om att det är en bra idé?
Jonas Hallberg

Manus, regi, debattledare Jonas Hallberg
Skådespelare Sten Hellström i alla roller

Yokiko Duke arbetar med särskild inriktning på Japan och asiatiskt samhällsliv och kultur. Hon är uppvuxen i Stockholm, och har också bott och verkat i Japan. Hon har gjort flera reportage för SvT, har varit programledare för bl a Kvällsöppet, och är redaktör för tidningen Vi läser. Hon har också översatt flera japanska författare till svenska, bl a Haruki Murakamis böcker.

Lars Strannegård är företagsekonom, ... Klicka för att läsa mer

Bild på Syrénbersån På Edsbergs Slott
PRESS
27 apr
kl: 19:59

Syrénbersån På Edsbergs Slott

Ett lustspel. Två eleganta herrar, i sina bästa år, sitter på kaféet i syrenbersån och minns gångna tiders äventyr och tillkortakommanden. De serveras av Agnes, en servitris med skinn på näsan. Allt sker till musik och texter av Hasse & Tage, Lasse Berghagen, Evert Taube och Jules Sylvain.

Syrénbersån på Edsbergs Slott, i Oxstallet, söndag 21/5 kl. 16.00.
Föreställningen är ca. en och en halv timme lång inklusive paus.
Välkomna till Edsbergs Slott, som ligger vackert vid norra delen av Edsviken i Sollentuna, adress Landsnoravägen 10, Edsberg. 

Vi spelar i Oxstallet som ligger nära slottet ner mot vattnet, rakt över gården från Edsviks konsthall. Oxstallet är handikappanpassat. 

Entré 200 kr. Biljetter www.kulturdirekt.se sök på MusikThalia, eller vid KulturDirekts disk i Kulturhuset vid Sergels torg, nära Stadsteaterns kassor, tel. 0760- 26 20 70, öppet må-fr 11-18, lö-sö 11-16.

Passa på att se på Edsbergs slott, det är öppet för allmänheten 21/5 kl. 13.00 - 15.00 och har fri entré.

Caféet i Edsviks konsthall har öppet fram till kl. 16.00 då konserten börjar, och ligger alldeles bredvid Oxstallet. Ev. resterande biljetter vid entrén från 15.00. 

Välkomna!

Kontakt: Britta Blavier, tel. 070- 444 48 99

britta.blavier@gmail.com... Klicka för att läsa mer

Bild på Nu Ställer Sig Babsan På Scenen För Första Gången Med En Egen Föreställning Babsan  - Ett Liv I Rosa!
PRESS
24 apr
kl: 14:59

Nu Ställer Sig Babsan På Scenen För Första Gången Med En Egen Föreställning Babsan - Ett Liv I Rosa!

Nu ställer sig Babsan på scenen för första gången med en egen föreställning BABSAN - Ett liv i rosa!

Det finns nog ingen i Sverige - ung som gammal - som inte känner till Babsan - det rosa yrvädret. En glittrig, glad och galen multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist. Babsan har underhållit i decennier med tv-program, showat i "After Dark" tillsammans med Christer Lindarw och nu senast turnerat landet runt med dansshowen "En dans på rosor".

Nu ställer sig Babsan på scenen för första gången i sin egna stora show: BABSAN - Ett liv i rosa! Det blir precis som det låter - show, glitter, gala och skratt. Vi kommer att bjudas på stora shownummer med dansare, roliga sketcher samt monologer där vi på ett humoristiskt sätt får följa resan genom Babsans liv. Uppväxten i Skutskär, de första stapplande stegen på Folkparks-scenerna via militärtjänsten, vidare mot storstaden med allt vad det innebar - striptörshower, dragshower, operetter, musikaler, melodifestivaler och mer därtill. Ett underbart, glittrande, skrattande och svängigt liv i rosa.
Turnéplan BABSAN - Ett liv i rosa 

11 november Norrköping - Flygeln Premiär!
12 november Vara - Konserthuset
16 november Lund - Stadsteatern
17 november Ystad - Teatern
18 november Kristanstad - Konserthuset
19 november Växjö - Konserthuset
24 november Göteborg - Draken
26 november ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter