Menu
Cherrie, Dagny, GERD och Molly Hammar gästar Miriam Bryants ”PS jag hatar dig”-turné

Cherrie, Dagny, GERD och Molly Hammar gästar Miriam Bryants ”PS jag hatar dig”-turné

12 apr kl: 10:00

Idag inleder Miriam Bryant sin omfattande Skandinavienturné ”PS jag hatar dig” på ett utsålt Cirkus, som även följs av utsålda konserter i Norrland denna vecka. Turnén fortsätter sedan runtom i landet samt med stopp i Norge och Danmark. Nu är det även bekräftat att Norges största popstjärna Dagny, framtidshoppet GERD, R&B-drottningen Cherrie samt den skönsjungande Molly Hammar gästar Miriam Bryant i utvalda städer.

En viss pandemi stoppade Miriam Bryant från att turnera på sitt senaste album ’PS jag hatar dig’ men tack och lov var det bara en tillfällig halt. Idag påbörjar nämligen Bryant en stor Skandinavien-turné, med start på Cirkus i Stockholm och just nu är det svårt att tänka sig något mer löftesrikt än en fullsatt lokal som sjunger med när Bryant sjunger om att falla för att sedan resa sig.

En av Norges största popstjärnor har bekräftats som support till Miriam Bryant på ett par utvalda städer under turnén. När Dagny nyligen spelade två utsålda kvällar på Sentrum Scene i Oslo så hade hon ingen annan än Miriam Bryant som support och nu är rollerna ombytta. Dagny följer med Miriam till Stockholm, Örebro, Falun, Jönköping, Malmö och slutligen Göteborg.

Med sig på turnén har Miriam även nykomlingen GERD som debuterade stort med singeln Lies For A Liar som blivit tokhyllad av kritiker både hemma och internationellt. GERD åker med Miriam Bryant till Umeå, Linköping, Uppsala och Karlstad. Inte nog med detta så gästar (utöver Dagny) två av Sveriges starkaste R&B-röster, Cherrie och Molly Hammar, Miriam i hemstaden Göteborg och Scandinavium den 13 maj med varsitt set där de kommer framföra sina allra största hits.

Biljetter och info finns på luger.se/miriam-bryant

Dagny
12 april – Cirkus, Stockholm
21 april – Convendum, Örebro
22 april – Magasinet, Falun?
23 april – Jönköpings Konserthus, Jönköping
24 april – Malmö Live, Malmö
13 maj – Scandinavium, Göteborg

GERD
1 maj – Idun, Umeå
4 maj – Konsert & Kongress, Linköping?
5 maj – Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala?
7 maj – Nöjesfabriken, Karlstad

Cherrie, Dagny och Molly Hammar
13 maj - Scandinavium, Göteborg

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad