Menu
Toner på Verandan – Nya musikupplevelser i historisk miljö. Ett samarbete mellan Hôtel Eggers och Kulturaktiebolaget!

Toner på Verandan – Nya musikupplevelser i historisk miljö. Ett samarbete mellan Hôtel Eggers och Kulturaktiebolaget!

12 apr kl: 13:00

Under sommaren bjuder Hôtel Eggers i samarbete med Kulturaktiebolaget in ett antal artister att spela live på Verandan mitt på Drottningtorget i Göteborg. Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö. Först ut, den 11 maj, är göteborgssonen Timo Räisänen.

Vi har glädjen att presentera ett antal spännande artister på Hôtel Eggers mysiga veranda – mitt på Drottningtorget i Göteborg. På Eggers Veranda kommer man riktigt nära artisterna och får uppleva intima och genuina musikupplevelser med ett antal otroliga artister. Startskottet går den 11 maj med göteborgssonen Timo Räisänen för att sedan följas upp med flera spännande artister. Den 11 maj släpps också fler datum och artister som kommer att gästa verandan på Eggers under sommaren.

Hotelldirektör Jessica Vialleton berättar:

”Musik och kultur har alltid legat Eggers varmt om hjärtat. Att kunna fortsätta resan med ”Toner på verandan” känns som ett naturligt och spännande steg i vår önskan att skapa härliga upplevelser för alla sinnen”

Eggers Restaurang & Bar

Eggers Restaurang & Bar är välkänd och har varit så sedan 1800-talet. Miljön är inspirerad av Paris i sekelskiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då stadens kaféer, restauranger och konstsalonger användes som kulturens vardagsrum. Eggers Veranda var redan tidigt en del av denna rörelse och har på senare tid återuppstått i en ny och modernare tappning.

Premiär 11 maj med Timo Räisänen

Premiären är redan den 11 maj och då är det Göteborgssonen Timo Räisänen som står för tonerna på verandan. Med nio album och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen etablerat sig som en av Sveriges främsta live-artister. På verandan kommer Timo att köra en blandning av Ted Gärdestad och egna låtar.

När jag och Timo i vintras fick bo över och träffa den underbara personalen på Hôtel Eggers! Så blev vi alldeles förälskade i hela atmosfären. Timo sa på morgonen när han vaknade att vi borde hitta på något roligt med det här hotellet och nu släpper vi tillsammans "Toner på verandan”. Jag, Timo och Kulturaktiebolaget ser så fram emot det här - Berättar Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget. 

… artister besöker Hôtel Eggers veranda

Detta är bara starten på ”Toner på verandan”. Under sommaren kommer vi få besök av både kända och etablerade artister samt nya spännande stjärnskott på den svenska musikhimlen. Den 11 maj släpper vi fler datum och information om vilka fantastiska artister som kommer till oss i sommar.

Biljetterna till Timo Räisänen den 11 maj, släpps kl. 10.00 den 13 april här! 

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad