Menu
Cherrie frontar Brooklyn Brewery’s nya vinterturné

Cherrie frontar Brooklyn Brewery’s nya vinterturné

29 mar kl: 14:02

Brooklyn Tour 2023 tar avstamp i Åre under stängningshelgen den 27 april, för att sedan ta nya tag i oktober där turnén fortsätter till Sundsvall och Helsingborg. Headline för turnén är Sveriges egna r’n’b-drottning Cherrie. Support i Åre är Random Bastards, Loxell, och DJ Shewit.

”Vi vill hylla alla de många ikoniska artister och musikgenrer som har kommit från Brooklyn genom åren. Fokus i år blir på lokala svenska artister där vi kan leverera en unik konsumentupplevelse genom att blanda etablerade och up & coming artister från olika platser i Sweden under alla evenemang som planeras för Brooklyn Tour 2023.” – Wille Biörck, Brand Manager, Brooklyn Brewery Sweden

Cherrie har tilldelats en rad utmärkelser för sitt artisteri, bland annat både P3 Guld och Grammis. Hon lyfter gärna fram sina rötter med ständig support för sin hemort samt visar vägen för den yngre generationen. Cherrie uppmärksammades 2015, efter hon släppt debutsingeln Tabanja – detta blev startskottet för hennes musikaliska karriär och samma år nominerades hon till Grammis för ”Årets nykomling” och ”Årets musikvideo”.

Random Bastards startade 2002 som ett lokalt kompisgäng med rötterna i skateboard, snowboard och hiphop. Under 20 års tid har crewet växt fram till ett av Sveriges största och mest framgångsrika kreativa kollektiv. I Åre bjuder de på en line-up bestående av en skön mix av RB-artister, bland annat får vi träffa Gonza-Ra, Trainspotters samt nya tillskottet Fridlyst.

Öresundssonen Loxell har gjort sig känd för att fullkomligt mata ut släpp, med allt ifrån mixtapes, covers och freestyles. Senast i raden är “ÖVERSEAS 2” där han jobbar tillsammans med producenten PreGame. Men redan nu i vår är nya projekt på väg ut.

DJ Shewit har åkt landet runt i sju år och spelat på Sveriges bästa klubbar. Tillsammans med Gärigheter har de även styrt klubbkvällar och events. Här kan vi förvänta oss nice beats – som kommer från alla hiphopens grenar, en blandning av futurebeats, Amapiano och bailefunk.

Brooklyn Tour 2023 görs i samarbete med Brooklyn Brewery Alkoholfritt, United Stage och Kingsize Magazine.

Datum

27/4 Veranden, Åre
27/10 E-street, Sundsvall
18/11 The Tivoli, Helsingborg

* Fler datum kan tillkomma

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad