Menu
Coldplay adderar extrakonsert i Sverige!

Coldplay adderar extrakonsert i Sverige!

25 aug kl: 11:22

Under torsdagsmorgonen släpptes biljetterna till Coldplays två konserter på Ullevi i Göteborg. På grund av otroligt högt tryck kan vi nu meddela att det blir en tredje konsert på Ullevi för det brittiska bandet – tisdag den 11 juli 2023. Biljetterna till den konserten är släppta i detta nu via Luger.se! 

Sedan bandets rekordstora turné började i Costa Rica i mars 2022, har mer än fyra miljoner biljetter sålts till konserterna i Sydamerika, Nordamerika och Europa, vilka har hyllats av såväl kritiker som fans (se ett urval från Wembley-recensionerna nedan).

Turnén har också hyllats för sina banbrytande hållbarhetsinitiativ. Detta inkluderar att showen drivs av 100 % förnybar energi på nästan alla platser, användandet av världens första batterisystem som går att använda på turné (tillverkat av 40 stycken BMW-elbilsbatterier), elcyklar och kinetiska dansgolv som låter fansen hjälpa till att ge energi till showen, solpaneler och vindkraftverk på varje plats, ett löfte om att minska utsläppen från turnén med 50 %, incitament att uppmuntra fans att resa hållbart till konserterna samt att ett träd planterats för varje såld biljett. Fullständig information kring detta hittas på sustainability.coldplay.com.

Coldplay – Ullevi, Göteborg

8 juli 2023
9 juli 2023
11 juli (EXTRAKONSERT – BILJETTERNA ÄR SLÄPPTA!)


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad