Menu
Coldplay adderar ytterligare en extrakonsert – gör totalt fyra konserter på Ullevi nästa sommar!

Coldplay adderar ytterligare en extrakonsert – gör totalt fyra konserter på Ullevi nästa sommar!

25 aug kl: 13:27

Under torsdagsmorgonen släpptes biljetterna till Coldplays konserter på Ullevi i Göteborg. På grund av otroligt högt tryck adderades en extrakonsert tisdag den 11 juli 2023. Trycket är fortfarande högt, vilket innebär att det blir en fjärde konsert för det brittiska bandet på Ullevi – onsdag den 12 juli 2023. Biljetterna till den konserten är släppta i detta nu via Luger.se!

Sedan bandets rekordstora turné började i Costa Rica i mars 2022, har mer än fyra miljoner biljetter sålts till konserterna i Sydamerika, Nordamerika och Europa, vilka har hyllats av såväl kritiker som fans.

Turnén har också hyllats för sina banbrytande hållbarhetsinitiativ. Detta inkluderar att showen drivs av 100 % förnybar energi på nästan alla platser, användandet av världens första batterisystem som går att använda på turné (tillverkat av 40 stycken BMW-elbilsbatterier), elcyklar och kinetiska dansgolv som låter fansen hjälpa till att ge energi till showen, solpaneler och vindkraftverk på varje plats, ett löfte om att minska utsläppen från turnén med 50 %, incitament att uppmuntra fans att resa hållbart till konserterna samt att ett träd planterats för varje såld biljett. Fullständig information kring detta hittas på sustainability.coldplay.com.

Coldplay – Ullevi, Göteborg

8 juli 2023
9 juli 2023
11 juli 2023 (EXTRAKONSERT – BILJETTERNA ÄR SLÄPPTA!)
12 juli 2023 (EXTRAKONSERT – BILJETTERNA ÄR SLÄPPTA!)

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad