Menu
COMEDY STOP ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I HÖST

COMEDY STOP ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I HÖST

29 mar kl: 10:00

Första släppet av stand up-festivalen Comedy Stop är här! Missa inte när festivalhelgen återvänder till Sverige i höst för en fullspäckad helg fylld av komedi på flera platser runt om i Stockholm. Den 7 september startar festivalhelgen som inleds med Comedy Store Gala bestående av fem internationella komiker, följt av två dagar av underhållande överraskningar tillsammans med ytterligare talanger. Fler event kommer att adderas.

Biljetter till Comedy Store Gala samt de individuella showerna släpps på fredag 31 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

The Comedy Store Gala
Storbritanniens populäraste och mest kända komedivarumärke, The Comedy Store, kommer att vara en del av årets Comedy Stop! Under Comedy Store Gala kommer framtidens stjärnkomiker att framföra kortare set, för att ge ett smakprov på sina egna individuella shower som de kommer att framföra under Comedy Stop under helgen.

Matt Bragg
Med ett unikt minutiöst utformat material så hyllas han av både publik och komikerkollegor. Han har uppträtt på flera av de största klubbarna i Storbritannien och öppnat för diverse stora komiker.

Sara Schaefer
Den kritikerrosade komikern, författaren och producenten är en av de mest spännande rösterna i branschen. Hon har vunnit två Emmy Awards för sitt arbete på Late Night with Jimmy Fallon och är nu aktuell med hennes alldeles egna turnerande solo show Going Up.

Olga Koch
Hon blev nominerad för Best Newcomer på 2018 Edinburgh Comedy Award med hennes första show, Fight. Stand-up komikern, författaren och skådespelaren är en växande stjärna i den internationella komedikretsen.

Adam Rowe
Adam Rowe är sedd som en av de mest spännande och unga komikerna i världen som har tagit steget från att vara en nykomling till en otrolig internationell huvudakt sedan hans debut 2010.

Helen Bauer
Hon är känd för att vara ett komiskt kraftverk med elektrisk scennärvaro och en av Storbitanniens mest stigande ståuppkomiker. I augusti 2019 blev hon nominerad för Best Newcomer Award på 2019 Edinburgh Comedy Awards.

Fern Brady
Den prisbelönta komikern från Skottland, Fern Brady, har tagit komedikretsen med storm under det senaste decenniet och fortsätter att dominera med sitt briljanta och roliga innehåll. Hon beskrevs av tidningen Vogue som en av de fem bästa nya kvinnliga komikerna i Storbritannien.

Lily Phillips
Finalisten i BBC New Comedy Awards 2021 är en av de mest spännande och lovande rösterna inom brittisk komedi. Vi ser fram emot att få uppleva den talangfulla Funny Women finalisten med utsålda föreställningar och en andraplats på Leicester Square New Comedian of the Year.

Urzila Carlson
Den flerfaldigt prisbelönta komikern har blivit ett av de största namnen inom komedi i Australien och Nya Zeeland. Hon har turnerat världen över och säljer ut liveshower år efter år där hon är kännetecknad för hennes ironiska humor och fräcka kvickhet.

Finlay Christie
So You Think You Are Funny vinnaren Finlay Christie framträdde för första gången redan som sjuåring. Han uppträder nu på komediklubbar över hela Storbritannien och på hans populära TikTok-sida har han över 170 000 följare där hans sketcher går virala.


Comedy Stop Stockholm 2023

Biljetter till varje individuell show släpps 31 mars 10:00 via LiveNation.se

Torsdag 7 september 2023 - Brygghuset, Stockholm
Comedy Store Gala (Matt Bragg, Sara Schaefer, Olga Koch, Adam Rowe & Helen Bauer) - Comedy Stop Stockholm 2023

Fredag 8 september 2023 - Brygghuset, Stockholm
17.00 Matt Bragg - Comedy Stop Stockholm 2023
18.15 Sara Schaefer - Comedy Stop Stockholm 2023
19.30 Olga Koch - Comedy Stop Stockholm 2023
20.45 Adam Rowe - Comedy Stop Stockholm 2023
22.00 Helen Bauer - Comedy Stop Stockholm 2023

Lördag 9 september 2023 - Brygghuset, Stockholm
18.15
Fern Brady - Comedy Stop Stockholm 2023
19.30 Lily Phillips - Comedy Stop Stockholm 2023
20.45 Urzila Carlson - Comedy Stop Stockholm 2023
22.00 Finlay Christie - Comedy Stop Stockholm 2023

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad