Menu
Cyme Fest återvänder till Trädgården i Stockholm - här är de första akterna?

Cyme Fest återvänder till Trädgården i Stockholm - här är de första akterna?

22 mar kl: 10:00

För andra året i rad presenterar det kreativa kollektivet Ladieslove tillsammans med Live Nation och Luger Cyme Fest - en hyllning till exceptionella talanger som efter fjolårets slutsålda succé nu gör comeback på Trädgården i Stockholm den 6 juni.? I år med bland annat Amapianostjärnan Uncle Waffles och hyllade Naomi Sharon på lineupen.
? ?
Biljetter släpps nu på tisdag den 26 mars via LiveNation.se?
?
Boutiquefestivalen Cyme Fest föddes ur en önskan om att skapa mer utrymme för kvinnliga akter som tänjer på gränserna för konstnärliga uttryck samt berika utbudet av kulturella upplevelser. Med ett brett utbud av genrer som Amapiano, RnB, Ambient Pop, Future Beats med mera är festivalen en omsorgsfullt kurerad plattform där musikentusiaster och nyfikna sinnen kan mötas och upptäcka en noggrant sammansatt lineup av artister, dj:s, konst och kreativa samarbeten.??

Först ut att presenteras är inga mindre än Uncle Waffles, Naomi Sharon och Stella Explorer samt Ladieslove själva. Festivalens kompletta program presenteras senare i vår och artisterna till årets line-up adderas?löpande framöver.


Med sin unika fusion av deep house, kwaito, jazz och pulserande basgångar har Uncle Waffles snabbt etablerat sig som en lysande stjärna inom Amapiano, en av Afrikas mest blomstrande musikgenrer. I fjol skrev Uncle Waffles historia som den första Amapiano-DJ:n att inta huvudscenen på Coachella och kort därefter belönades hon med en eftertraktad nominering för "Best International Act" på BET Awards 2023. Hennes framgångsresa är ett levande bevis på att med talang, uthållighet och passion för sitt hantverk är möjligheterna gränslösa.?

Med en röst som är lika fängslande som gripande och en talang som sträcker sig över gränserna för RnB och soul banar Naomi Sharon väg med sina kraftfulla och känslosamma melodier. Med en enastående scennärvaro och en förmåga att skapa en omedelbar och intim förbindelse med sin publik har Naomi blivit en eftertraktad artist internationellt.

Stella Explorers musikaliska landskap är en blandning av ambient pop och mörka rytmer. Med åren har olika fragment av henne växt fram, inte minst ur det sydafrikanska arvet. Med sina två EP-släpp ”Dorkay House” och ”Lost Kingdom” har Stella Explorer skapat sitt helt egna musikaliska universum och för detta blivit såväl Grammis- som P3 Guld-nominerad.?

Kreativa DJ kollektivet Ladieslove grundades i Stockholm 2014 med syfte att främja nya musikaliska uttryck och talang via väl kurerade DJ set och upplevelser inom musik, mode och konst. Barndomsvännerna bakom Ladieslove - Namarijana, Nápoles och Miss CC - är aktiva som en DJ-trio, kreativa ledare och arrangörer av evenemang och festivaler. Ladieslove DJ-set utlovar en musikalisk resa med en dansant blandning av genreöverskridande rytmer och nostalgi, bland annat Future Beats, Amapiano, Afro House och Afrobeats.

Biljetter till Cyme Fest 2024 släpps på tisdag den 26 mars kl. 10.00 via LiveNation.se.?
?
Datum:?
6 juni - Trädgården, Stockholm?
?
Lineup (fler akter tillkommer):?
Stella Explorer?
Uncle Waffles?
Naomi Sharon?
Ladieslove

Mer om Cyme Fest?:
Namnet Cyme hämtar sin inspiration från det botaniska fenomenet där en ensam blomma först utvecklas från en central stam – som sedan gör det möjligt för andra blommor att växa fritt. Vilket också är idén som Ladieslove har låtit genomsyra skapandet av Cyme Fest. Kreativa DJ kollektivet Ladieslove grundades 2014 och har blivit en pålitlig kreativ kraft som alltid sätter sin kärlek till musik och konceptuella upplevelser först - samtidigt som de bidrar till en mer jämställd livescen.?

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad