Menu
Teddy Swims återvänder till Sverige 2025 – Intar Avicii Arena

Teddy Swims återvänder till Sverige 2025 – Intar Avicii Arena

16 sep kl: 11:00

Teddy Swims har minst sagt haft ett genombrottsår där han tagit världen med storm med sin unika mix av soul, pop och R&B. Med flera utsålda turnéer, virala hits och miljarder(!) streams på digitala plattformar har han snabbt etablerat sig som en av musikvärldens hetaste stjärnskott. Efter en slutsåld spelning på Fållan i våras står det nu klart att Teddy Swims återvänder till Sverige för att inta Avicii Arena den 18 februari 2025.

Biljettsläpp?fredag 20 september klockan 09:00? via ?LiveNation.se!
I Sverige har Mastercard-användare tillgång till förköpsbiljetter från onsdag 18 september 09:00 t.om. fredag 20 september 08:00. Besök www.priceless.com/music för mer information.

Idag meddelar den listtoppande superstjärnan Teddy Swims att hans I’ve Tried Everything But Therapy-turné fortsätter med en omfattande arenaturné runtom i Europa och Storbritannien i början av 2025. Turnén startar den 11 februari i Düsseldorf, Tyskland, och inkluderar stopp i bland annat Oslo, Stockholm, Berlin, Paris och London innan den avslutas i Dublin den 12 mars. Se hela listan med datum nedan.

I fredags släppte Teddy Swims sin nya singel "Bad Dreams" via Warner Records som bygger vidare på succéhiten "Lose Control". Singeln framfördes nyligen på MTV VMA Extended Play-scenen, så som "The Door" och en hyllad cover av Rihannas "Stay." Där blev han även nominerad till fyra priser, bland annat Bästa Nya Artist och Årets Låt.

Swims började få uppmärksamhet 2019 genom att lägga upp covers online, vilket ledde till ett skivkontrakt med Warner Records. Sedan dess har han släppt flera framgångsrika EPs och samarbetat med artister som Maren Morris och Tiësto. 2023 släppte han albumet I´ve Tried Everything But Therapy (Part 1) som blev en stor succé världen över.

TURNÉDATUM 2025:

Feb 11 Düsseldorf, Mitsubishi Electric Halle
Feb 13 Antwerp, Lotto Arena
Feb 14 Hamburg, Sporthalle
Feb 16 Oslo, Spektrum
Feb 18 Stockholm, Avicii Arena
Feb 19 Copenhagen, Royal Arena
Feb 22 Amsterdam, Ziggo Dome
Feb 23 Berlin, Velodrom
Feb 25 Zurich, The Hall
Feb 27 Paris, Zénith
Mar 4 Birmingham, Utilita Arena
Mar 6 London, Wembley Arena
Mar 9 Glasgow, OVO Hydro
Mar 10 Manchester, Co-op Live
Mar 12 Dublin, 3Arena


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad