Menu
Danko Jones släpper nytt album och återvänder till Sverige i höst!

Danko Jones släpper nytt album och återvänder till Sverige i höst!

17 apr kl: 11:00

Danko Jones bemästrar med lätthet konsten av att skapa tunga, svängiga riff och melodier som klistrar sig fast hos lyssnaren och skapar den ultimata rock ‘n’ roll upplevelsen som bara måste upplevas live. Senare i år släpps det nya albumet Electric Sounds och fredag den 24 november ger de en konsert på Debaser i Stockholm!

Biljetter släpps den 21 april klockan 11:00 via LiveNation.se

Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar den 19 april klockan 11:00. Erbjudandet är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp.

Danko Jones bildades i Toronto redan 1996, och har sett och gjort det mesta under det senaste kvartsseklet. Drivna av en DIY-punkrockanda har de stadigt byggt upp en enorm fanskara världen över. Har man någon gång upplevt deras unika och energiska framträdanden live är det inte svårt att förstå att Danko Jones är ett av de mest hyllade livebanden.

Bandet bakom monsterhits som Had Enough, My Little RnR och I think bad thoughts har en fanskara som sträcker sig från mainstream radiorockfans till inbitna metalheads. Med tio studioalbum i ryggen, bland annat kritikerrosade Fire Music, Wild Cat, A Rock Supreme och Power Trio är de nu aktuella med kommande Electric Sounds. Första singeln Guess Who’s Back från nya skivan är släppt och visar att Danko Jones är tillbaka starkare än någonsin.

Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones och vi ser fram emot att välkomna bandet hit igen för en efterlängtad spelning på Debaser fredag 24 november!

Datum 2023
24 november - Debaser, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps den 21 april klockan 11:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad