Stäng reklam
Menu
Darin firar 20 år som artist på Ullevi den 19 juli – hans största konsert någonsin

Darin firar 20 år som artist på Ullevi den 19 juli – hans största konsert någonsin

28 okt kl: 07:30

Nu är det klart att Darin den 19 juli firar 20 år som artist genom att ge sin första konsert – och största konsert någonsin – på ikoniska Ullevi i Göteborg. En karriärmilstolpe, folkfest och hitparad är att vänta.

”Som tack för all kärlek under de här åren vill jag ge er en kväll vi aldrig kommer att glömma”, säger Darin.

Biljetter släpps 1 november klockan 12:00 via LiveNation.se
I Sverige har Mastercard-användare tillgång till förköpsbiljetter från 29 oktober 10:00, förköpserbjudandet är tillgänglig i 48 timmar. Besök www.priceless.com/music för mer information.

Det har aldrig funnits en bättre anledning att fira. Efter 20 år som hyllad artist och låtskrivare och med en rad guld- och platinautgivningar som sträcker sig över två decennier är det dags för Darin att ta klivet in på Nordens mest ikoniska arena – Ullevi.

”Jag kan inte tänka mig en bättre plats att fira mina 20 år som artist. Som tack till publiken, för all kärlek jag fått genom åren, vill jag ge er en natt vi aldrig kommer glömma. Vi ska fira tillsammans” säger Darin.

Konserten på Ullevi blir inledningen av Darins nya samarbete med Live Nation.

Darin är en av Sveriges främsta artister som under sina 20 år har gått från klarhet till storhet. Att göra Ullevi är en milstolpe och det här blir dessutom Live Nations första Ullevi-spelning för sommaren. Vi är otroligt glada över att inleda vårt samarbete med en riktig folkfest på Ullevi, tillsammans med Darin och hans fans.” säger Mattias Behrer, VD Live Nation Sverige.

Darins senaste album ”En annan jag” från 2023 blev en stor succé med publikfavoriter som ”Starkare”, ”Den sista sången” och ”Satellit”.

20 år av låtskrivande har även resulterat i en omfattande katalog till stor del bestående av hits. Step Up, En säng av rosor, Nobody knows, Ta mig tillbaka, Ja må du leva, Tvillingen, är bara några av låtarna vi förhoppningsvis kan förvänta oss på Ullevi den 19 juli.

"Vi är mycket stolta över att Darin kommer att uppträda på Ullevi för första gången. Detta framstående evenemang markerar en betydelsefull milstolpe i hans karriär och vi ser fram emot att fira hans musik. Samarbetet med Live Nation är en viktig del av att förverkliga denna dröm”, säger Johan Söderholm, managing director, Sqream Management.

Konserten på Ullevi den 19 juli blir den enda konserten Darin gör 2025.

Biljetterna släpps 1 november kl 12:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass?
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?
?
Fotopass-ansökan görs via?photorequest.livenation.se?(notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på?livenation.se.?

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad