Menu
KONSERTEN MED BENJAMIN INGROSSO PÅ KONSERTHUSET I STOCKHOLM UTSÅLD – NU SLÄPPS ETT EXTRADATUM!

KONSERTEN MED BENJAMIN INGROSSO PÅ KONSERTHUSET I STOCKHOLM UTSÅLD – NU SLÄPPS ETT EXTRADATUM!

16 feb kl: 17:00

Idag den 16 februari klockan 11.00 släpptes biljetterna till Benjamin Ingrossos konsert på Konserthuset i Stockholm. Efter oerhört högt tryck och väldigt kort tid var konserten utsåld. Nu adderas ännu ett datum: Den 10 september får vi en andra chans att se Benjamins unika konsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna på Konserthuset i Stockholm.

Biljetter släpps imorgon den 17 februari kl 11.00.

Av de tre chanser som svenska folket har att se Benjamin Ingrosso live på scen under 2022, är nu en helt utsåld och en på god väg dit. Efter mycket högt tryck adderas nu en andra konsert med Kungliga Filharmonikerna på Konserthuset i Stockholm. Biljetterna till den första kvällen tog slut direkt och av biljetterna till Fållan, som är Benjamins första konsert sedan 2019, finns endast ett fåtal kvar. Utöver dessa två konserter spelar även Benjamin på Lollapalooza i Stockholm i juli.

Imorgon klockan 11.00 släpps biljetterna till extrakonserten på Konserthuset i Stockholm som äger rum den 10 september. Samtliga biljetter finns på www.livenation.se.

DATUM:
8 april – Fållan, Stockholm (Fåtal biljetter kvar)
2 juli – Lollapalooza Stockholm
9 september – Konserthuset Stockholm (Utsåld)
10 september – Konserthuset Stockholm (Extradatum)

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad